Mazgarev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една легендарна кола
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Mazgarev написа:хммм кое му е толкоз чудното???днес около 15 минути я гледах... беше спряна пред Флора-та в Студентски... нищо особено - типичен "селски" тунинг, пък и колата не мога да разбера какво толкова има в нея? Това си е Голф 1-чка Ще ми разкажете ли кое й е легендарното на тази кола, че ми стана интересно?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:хммм кое му е толкоз чудното???днес около 15 минути я гледах... беше спряна пред Флора-та в Студентски... нищо особено - типичен "селски" тунинг, пък и колата не мога да разбера какво толкова има в нея? Това си е Голф 1-чка Ще ми разкажете ли кое й е легендарното на тази кола, че ми стана интересно?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Mazgarev написа:хммм кое му е толкоз чудното???днес около 15 минути я гледах... беше спряна пред Флора-та в Студентски... нищо особено - типичен "селски" тунинг, пък и колата не мога да разбера какво толкова има в нея? Това си е Голф 1-чка Ще ми разкажете ли кое й е легендарното на тази кола, че ми стана интересно?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Този автомобил и до днес е ненадминат по брой спечелени световни шампионски титли и "легенда" дори е твърде слаба дума за него. Пред него само и единствено може даVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ако се разровиш из нета или из Ланча форума и сайта, можеш да научиш доста неща, защо е култова тази кола.Тя просто тогава беше на светлинни, светлинни години пред конкурентните, ако изобщо могат да се нарекат такива.Ето тук: http://www.lancia-bg.com/VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Yavor написа:Mazgarev написа:хммм кое му е толкоз чудното???днес около 15 минути я гледах... беше спряна пред Флора-та в Студентски... нищо особено - типичен "селски" тунинг, пък и колата не мога да разбера какво толкова има в нея? Това си е Голф 1-чка Ще ми разкажете ли кое й е легендарното на тази кола, че ми стана интересно?Пауър из нотинг уитаут гума
Cinq 16v , Delta 1 2.0
Коментар
-
http://www.fiat-abarth.net/lancia.htmlето малко повече информация за тези които незнаят нищо за тази кола, страхотна е,колко коне има ито заводско
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар