Една от любимките ми. Това беше мечтата ми много дълго време. Още имам планове да си взема една за втора кола и да си правя кефа по улиците Снощи я видях в студентски град и неможах да не я снимам. Качествити е не е добро, но все пак е нещо.Само че състоянието е и е плачебно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Една легендарна кола
Collapse
X
-
Всеки ден я виждам тая кола пред Флора бургер в Студентски град и направо ми се реве ! Все си мисля, че е на някого от Ланча орума и се каня да попитам. Но по-верочтно да я е продал, защото колата изглежда поддържана с мерак и изведнъж такова варварско отношение...Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Re: Една легендарна кола
killertoon написа:Една от любимките ми. Това беше мечтата ми много дълго време. Още имам планове да си взема една за втора кола и да си правя кефа по улиците Снощи я видях в студентски град и неможах да не я снимам. Качествити е не е добро, но все пак е нещо.Само че състоянието е и е плачебно
Коментар
-
Re: Една легендарна кола
hit-ko написа:Ами, тя.... точно сега е за купуване....."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
ABARTH написа:То тоя човечец с ланчата просто не знае какво притежава не знае че съсипва кола за която някой цял живот мечтаят"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
хммм кое му е толкоз чудното???днес около 15 минути я гледах... беше спряна пред Флора-та в Студентски... нищо особено - типичен "селски" тунинг, пък и колата не мога да разбера какво толкова има в нея? Това си е Голф 1-чка Ще ми разкажете ли кое й е легендарното на тази кола, че ми стана интересно?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар