Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ей така искам да се докарам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей така искам да се докарам

Няма такъв друг изрод, невероятен е тоя черньо.Гледайки клипа, със сигурност няма повече от 4% мазнини. Ужас. Много ме кефи.http://www.vbox7.com/play:f2ffc02a
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

този клип и още много с този и други чернъовци съм ги гледал то братче няма бройка дее колко пъти ама като черните други такива няма,а съм убеден че във фитнес зала не е влизал през живота си да не говорим за другите глупости къде ги ползват "здравковците"
    Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Гледал съм го клипа многократно.... Просто RESPECT към тоя човек!!!

Коментар

Много сила е...си
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

4uk1t написа:
          а съм убеден че във фитнес зала не е влизал през живота си
          Не е много сигурно.Но дори и така да е, това не е ли фитнес? Само че не вдига тежести, а тялото си и то по такъв начин, че натоварва зверски различните мускулни групи, в зависимост от упражнението.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

CSI in the CAR !!!
            Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

аз имам едно сигурно обяснение-човека прекалява с анаболите,иначе евала уникално усещане за баланс
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                аз имам едно сигурно обяснение-човека прекалява с анаболите
                Аз също смятам, че тоя не може да участва на олимпиада
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз пък смятам, че това е обръснат примат.Шимпанзетата в горите на Конго, ги правят същите работи
                  Ползвайте мигачи!
                  Sometimes I feel like screaming

Коментар

Не вярвам във форума да няма хора ,които да не са спортували по-сериозно или дори сега да го правят.За по-запознатите няма да им се види голямо чудо тези упражнения дори и да не могат да ги правят.За хората (спортистите)които тренират гимнастика тва са им редовните упражнения да не казвам още 2-3 клас Няколко изпълнения на родния ни Олимпийски шампион на халкиЙордан Йовчев,пред което тоя бат здравко се едно си играе в пясъчника :D П.П Истинските манияци са ония дет дърпат камиони,влачат гуми и дигат камъни-чистата сила.А също и онея дървосекачите.
                    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Мисля че това не е нищо особенно,има къде по-подготвени спортисти,просто негрите са генетично по облагодетелствани от нас и го постигат по-лесно.Също на гена им се дължи къдравата коса и здравите бели зъби Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Punto 1.4T написа:
                        Мисля че това не е нищо особенно,има къде по-подготвени спортисти,просто негрите са генетично по облагодетелствани от нас и го постигат по-лесно.Също на гена им се дължи къдравата коса и здравите бели зъби Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                        Да сигурно си прав,но защо няма нито един негър шахматист?
                        '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

Аз пък казвам че тоя на клипа си посещава залата редовно,изпълнява си анаболната програма и пие високо качествени хранителни добавки.Занимавам се по малко с фитнес.Който си мисли че подобна форма на тялото се постига ей така нещо се е объркал.Поздрави!
                          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

А не знам дали сте гледали клипа с един друг тип "пружинка". Та тоя тип изскочи на плочките от басейн пълен с вода до гърдите му. Друго негово клипче гледах направо от място скочи в един пикап Тойота.
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Тоя както ми се натега, ще отида и ше му мушна един пръст между ребрата да го вида какъв е Рамбо Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Working...
                              X