Няма такъв друг изрод, невероятен е тоя черньо.Гледайки клипа, със сигурност няма повече от 4% мазнини. Ужас. Много ме кефи.http://www.vbox7.com/play:f2ffc02a
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ей така искам да се докарам
Collapse
X
-
Ей така искам да се докарам
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
този клип и още много с този и други чернъовци съм ги гледал то братче няма бройка дее колко пъти ама като черните други такива няма,а съм убеден че във фитнес зала не е влизал през живота си да не говорим за другите глупости къде ги ползват "здравковците"Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
-
4uk1t написа:а съм убеден че във фитнес зала не е влизал през живота сиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Не вярвам във форума да няма хора ,които да не са спортували по-сериозно или дори сега да го правят.За по-запознатите няма да им се види голямо чудо тези упражнения дори и да не могат да ги правят.За хората (спортистите)които тренират гимнастика тва са им редовните упражнения да не казвам още 2-3 клас Няколко изпълнения на родния ни Олимпийски шампион на халкиЙордан Йовчев,пред което тоя бат здравко се едно си играе в пясъчника :D П.П Истинските манияци са ония дет дърпат камиони,влачат гуми и дигат камъни-чистата сила.А също и онея дървосекачите.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Мисля че това не е нищо особенно,има къде по-подготвени спортисти,просто негрите са генетично по облагодетелствани от нас и го постигат по-лесно.Също на гена им се дължи къдравата коса и здравите бели зъби Yellow_Flash_Colorz_PDT_07'00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105
Коментар
-
Аз пък казвам че тоя на клипа си посещава залата редовно,изпълнява си анаболната програма и пие високо качествени хранителни добавки.Занимавам се по малко с фитнес.Който си мисли че подобна форма на тялото се постига ей така нещо се е объркал.Поздрави!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар