това е в магазина до нас , да подчертая че климатика работи
Странно... и хитроумно.Държа да подчертая, че единственото неудобство на такова едно решение е, че управлението му е отвън. А, и вътре ще да е доста шумно. Филтрите (ако не са махнати) ще се зацапват много бързо. Иначе - ще работи. Може би му е трябвал по-мощен вентилатор отвътре, затова го е сложил така И още нещо - това тяло не е защитено от влага, така че при първия дъжд може да му изгори електрониката...На практика тези климатици са реверсивни, тоест никакъв проблем
...аз нещо недоумявам......това бъзик ли е или върха на простотията, както с онзи подемен кран във вече построената поликлиника в Сливен ли, де беше.....
Да така купихме Marea-та! Сега е в гаража с тези номера, че регистрирането остана за догодина! :DТипчо седи отвънка вече. Но не за дълго!
Ей ги номерата - голям майтап с тях, ама мене полицаите ме гониха Добре че гаджето е полицайка, та оттърва кожата
Братле точно твоите номера онзи ден ми бръкнаха в зрението , ама сега разбирам защо бяха толкова странни :D
.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Незнам дали това е нормално, може и аз да не разбирам що за магически чували са това, може да са по-специални, такива дето не се късат... Много моля, ако някой знае за какво може да става въпрос да каже, че тука този човечец с обявата умряхме да му се хилим, а сигурно е некоректно.
Незнам дали това е нормално, може и аз да не разбирам що за магически чували са това, може да са по-специални, такива дето не се късат... Много моля, ако някой знае за какво може да става въпрос да каже, че тука този човечец с обявата умряхме да му се хилим, а сигурно е некоректно.
Най-вероятно става въпрос за чували от сезал. Аз преди време купувах такива за да събирам строителни отпадъци след един ремонт. Чувалите са много здрави и не втора, ами и пета употреба могат да издържат. Първата им употреба най-често е за захар и след това хранителните магазини ги продават на строителни складове и др.
Най-вероятно става въпрос за чували от сезал. Аз преди време купувах такива за да събирам строителни отпадъци след един ремонт. Чувалите са много здрави и не втора, ами и пета употреба могат да издържат. Първата им употреба най-често е за захар и след това хранителните магазини ги продават на строителни складове и др.
Чудесна информация, за която много благодаря. Знаех, си че има нещо гнило в цялата работа и това не са били чувалите (изглежда са си съвсем здрави)
Коментар