Тея съставки на какъв език са написани - не стана ясно. Нещо като оная табела, на която пишеше "Obhoden pat".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Only_In_Bulgaria
Collapse
Важна тема
X
X
-
Ами заглеждали ли сте се в талоните на колите си какво пише особено на превода на адреса.Буквите са написани на латиница без никакъв превод.Ул.=Ul.Общ.=Obsht.Гр.Бургас=GR.BurgasОбл.Бу ргас=Obl.BurgasТия в КАТ са абсолютни неграмотници както всички в системата на МВР и при положение,че елементарни думи не знаят на английски в 21 век,един официален документ с 5 думи не могат да преведат са тръгнали да стачкуват за високи заплати тия нещастници.Направо с тоя талон човек да го е срам да тръгне из Европа...И за да не съм оффтопик ето ви една снимка на знак до нас поставен преди няколко часа:EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Ами заглеждали ли сте се в талоните на колите си какво пише особено на превода на адреса.Буквите са написани на латиница без никакъв превод.Ул.=Ul.Общ.=Obsht.Гр.Бургас=GR.BurgasОбл.Бу ргас=Obl.BurgasТия в КАТ са абсолютни неграмотници както всички в системата на МВР и при положение,че елементарни думи не знаят на английски в 21 век,един официален документ с 5 думи не могат да преведат са тръгнали да стачкуват за високи заплати тия нещастници.Направо с тоя талон човек да го е срам да тръгне из Европа...И за да не съм оффтопик ето ви една снимка на знак до нас поставен преди няколко часа:
Коментар
-
Ето ви още малко материал за размисъл.3 дни до нас се вият опашки пред пункта на БЧК за помощи.Нагледах се на цигани окичени със злата,пръстени и ланци и джиесеми,прилични коли които седят без да се гасят пред пункта,но днес беше кулминацията.Почвам да се замислям дали и аз да не се запиша за помощи и догодина вече да джиткам с някой ФриймонтEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
Only_In_Bulgaria
Публикацията на колегата от Русе ме хвърли в лек размисъл .Тези блюстители на реда не могат ли да се бръкнат за няколко ,,миши опашки’’ , с които да привържат тасовете за да не се разлитат. Колите изглеждат като ограбени когато не са комплектовани...тц тц тцFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Only_In_Bulgaria
Румен_Хинчев написа:Тези блюстители на реда не могат ли да се бръкнат за няколко ,,миши опашки’’ , с които да привържат тасовете за да не се разлитат. Колите изглеждат като ограбени когато не са комплектовани...тц тц тцFiat Coupe 16V Turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар