http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...524&f1=details Чудя се дали е реална тази обява , иначе джогана на снимката мен лично ме кефи :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Невероятна обява в мобилето!
Collapse
X
-
Humppa
Оооо не, москвич - фиата ми е достатъчен!Преди години имаше в мобилето един варбург за много пари с пълен ел.пакет, климатик и прочие.А този москвич как е станал 200 к.с.?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Младежа как се е спретнал за фотосесията с Москвича.Класика в жанраFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Humppa написа:Оооо не, москвич - фиата ми е достатъчен!Преди години имаше в мобилето един варбург за много пари с пълен ел.пакет, климатик и прочие.А този москвич как е станал 200 к.с.?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колата мисля беше от Кюстендил и по принцип има имплант от Е30-ка - 2.0 6-так 12 клапановия 129 к.с. А как е стигнал 200 к.с. в атм. вариант това ми е малко непонятно Във Vbox-а имаше доста клипчета с "пилажи" на тва Москве!П.П. Външния вид е меко казано отвратителна проява на селския тюнинг
Коментар
-
луда работа ееей! Аз пък преди време имах Москвич Алеко, бях го направил с ел стакла, централно и аларма. и го бях пуснал в мобилето за 4500лв. а те тогава варвяха по 1500-2000лв. Бях му барнал невероятни снимки и ги качих и най интересното беше че имах 4-5 обаждания и един оглед. но човека него купи защото имаше раждичка тук там :D и ми вика, на снимката изглежда перфектен а той имал тук там ражда. и си тръгна. разправям му аз че ще му смъкна от цената ама той нещеше . шанс ко да се прай и така де после го продадох за 1500лв. но продажбата също беше интересна. човека дойде да го гледа и после тръгна да го порбва и след 30мин. се връща пеша. а то какво станало настъпал го той и неможал да влезе в завоя и в един стълб челно и москвича на терлик и даде парите и си тръгна пеш весела изтория
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар