Личи си професионалиста.Много ме радват HDR фотосите.Страхотни са! Преди време се мъчих с една програма конвертор от JPG към HDR.Но резултатите бяха крайно незадоволителни дори за лаик като мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авторски снимки !
Collapse
X
-
Явор Митев
Ей тази ми е една от любимите. Направих я миналата седмица на връщане от София. Няма почти никаква обработка, освен поляризационен филтър на апарата и леко шарп за отчетливост.
Коментар
-
Ето и една от мен - няма никаква обработка, но може би трябваше да направя клин... тогава просто не знаех такива "сложни" техники :D Снимана е в Бургас на пътя за солниците, колата е завъртяна на 90 градуса на пътя и сочи красивия ни градedit: Вижте я в цял размер, понеже така качеството е заминало...
Коментар
-
deadairplane
-
Явор Митев
deadairplane написа:Ето и от мене една. Предполагам доста хора познават мястото
Коментар
-
Явор Митев
kiler_4o написа:Явор Митев написа:deadairplane написа:Ето и от мене една. Предполагам доста хора познават мястотоМоже да помогнете малко :D
Коментар
-
Явор Митев написа:kiler_4o написа:Явор Митев написа:deadairplane написа:Ето и от мене една. Предполагам доста хора познават мястотоМоже да помогнете малко :D
Ето още една от мен - бургаското езеро:
Коментар
-
Малко пресни снимки от морето.Каваците и СозополAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ето малко снимки и от мен.Те са от вилата на ХитлерAdlersnest (орлово гнездо) над Бертесгаден.Това е високо в Алпите между Австрия и Германия в германската им част.Вилата е буквално кацнала на един връх,да се чуди човек как са я построили там!До нея се стига само с автобус.Пътува се около 30 минути по един страшен баир и после около 300м. с асансьор до самата вила.От снимките незнам дали ще си проличи,но там е уникално красиво.Буквално си в облаците и направо ти спира дъха!
Ето я и самата вила...
В облаците...
Това е Кралското езеро (Königssee).От другата страна на езерото има ресторант до който се стига само с едно от корабчетата а през зимата то замръзва и може да стигнеш до там пеша или с кола през през самото езеро...
и пак то...
Освен че е много красиво е и пълно с гарги,като някакви гестаповци са
А тази усложливо помага на преялия германец да си дояде картофките :D
P.S. Снимките са правени с обикновен апарат и качеството не е от най-добрите,но все пак мисля че стават.Поздрави,Жоро
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Старите снимки нещо са минали профилактика май-май................."Барбикан"-край Атлантика:
Статуята-паметник на Капитан Дрейк
Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар