колеги, вижте на какво попаднах днес достичка е очукана но фсе пак е ,ако някой знае повече за този модел да сподели с мен.Чудясе дали да не взема да си я взема- малко боичка ,нов двигател,нов салон и е готова
Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
bobti каде набара този скрит ретро автомобил. Доста добре е изглеждал за времето си. Ако се реставрира ще стане много оригинален модел - черен с пламъци отпредe на капака
Въйййй тва ако му се вика добре за времето си Fiat 132 GLS 1800 от 1974 Малко за надъхване :P Яка лимузинка :D Грабвай я и се забавлявай!!!Fiat 132 Diesel 1978Още някакъв модел
Като заговорихме за ретро ще ви покажа една снимка която се колебаех дали да я видите ама айде.Това е по времето когато и Фитьо е бил новичък и е карал булките.Това е първата кола на Баща ми и и е била негова голяма мечта.ЕЕЕЕХХХХХ.Айде поздрави колеги Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
Поздрави, колега, две такива карах до бракуване, полския брат бе знаменит автомобил Това ме подсеща, ако някой иска да възстановява фиат от ония времена да гледа по-внимателно състоянието на подкалниците-предни и задни...
Като заговорихме за ретро ще ви покажа една снимка която се колебаех дали да я видите ама айде.Това е по времето когато и Фитьо е бил новичък и е карал булките.Това е първата кола на Баща ми и и е била негова голяма мечта.ЕЕЕЕХХХХХ.Айде поздрави колеги Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
Страхотен автомобил за времето си ,може би най -добрия стъпвал на българския пазар по времето на Жигули манията.Не случайно и номера на модела е с 1ничка над Жигулито 125.Товарно магаренце като москвича и същевременно по голям бързар от Ладичка,вози като лодка а вътре един уюут и спокоиствие и аромат на ....абе не мога да го опиша,приказка приакзка
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар