Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В Чикаго - по нашенски тертип.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Чикаго - по нашенски тертип.

Снимката е направена в Чикаго от мой приятел. Всички прилики с действителни случки и събития от БГ са случайни.ПС: Обърнете внимание на "оглозганото" розовото колело.
    Прикачени файлове
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

На педалите и кормилото какво не им харесват )
    F31 BMW 320d

Коментар

не е минал още човек на които да му трябват :D
      Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

И в Италия и Англия е доста често срещано явление. За съжаление не ми е дошло на ум да снимам. Но в Италия на мен ми направи впечатление че колелото стоя там непокътнато около седмица и беше със спукана гума. И тогава когато почнаха да го обезкостяват почнахме да коментираме, че собственика сигурно се е напил и не помни къде го е заключил и за това не го прибира. Е намират се и добри хора ама не всичко им трябва.
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

тука при мен не е така мн рядко можеш да видиш заклучено колело ,а и често има отклучени коли или поне с отворени прозорци просто няма къде да отидат преди беше и по-добре ама като навсякъде "бай мангал" като дойде и нали е гладен пък не му се бачка и ....
          Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

В Шотландия, например, ти взимат колелото, стигат до мясото, което искат, и го зарязват там. Пък ти се оправяй. Интересното е, че докато се подвизавах из Австрия и Германия имаше такива случаи.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

В Испания собственика си прибира седалката / в раницата/...Колелото го заключва към някой стълб...
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
              X