И това е възможно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинален начин за ограничаване на скоростта
Collapse
X
-
strajaro написа:е дупките си ги имаме и то истинскиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
infirm написа:Да им имам проблемите. Там си нямат дупки и си лепят изкуствени (дупки менте). Ние пък си имаме такива оригинални. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
style34 написа:Ако се шашнеш и караш бързо можеш да се преобърнеш направо. Тъпо е. От друга страна ако вече си минавал от там пак ще си караш бързо без да ти пука.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
infirm написа:Да им имам проблемите. Там си нямат дупки и си лепят изкуствени (дупки менте). Ние пък си имаме такива оригинални. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:infirm написа:Да им имам проблемите. Там си нямат дупки и си лепят изкуствени (дупки менте). Ние пък си имаме такива оригинални. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
niko_ymn написа:На асфалта след "дупките" има надписи "чувството все едно карате с окачване Пайъниър" ... та по-скоро е реклама отколкото легнал полицай.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар