Знам, че някой може да го приеме като кощунство спрямо форума, но днес, пътувайки за София известно време карах зад един кабриолет, видимо от 50те, на задния капак на който пишеше само Karmann Ghia... Беше с германска регистрация, много лъснат и ми грабна окото... На Ябланица въпросната кола отби и спря и успях бегло да я огледам и отпред. Сега поразрових в нета и разбрах, че става въпрос за VW Karmann Ghia, произвеждан от 1955 до 1974г. Успях да направя една снимка с телефона, но общо взето - не се вижда много на нея, но ето за какво става въпросИ още веднъж се извинявам, че пиша за VW във фиатския форум, но предполагам, че ще ме разберете )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е Фиат, но...
Collapse
X
-
fihi
-
Re: ...
bqlovento написа:karloson написа:coupe 2000 написа:Аз невиждам за какво се извиняваш колата си грабва окото какво като е VWFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
В VW форума има 2-3 ентусиасти, които реставрират 2 коли. Много красива кола, като Порше е. Иначе ако беше гоУф едва ли щеше да можеш да го снимаш, защото нямаше да можеш да го видиш, поради простата причина, че и децата от детската градина знаят - на света няма по-бързо нещо от гоУф освен светлината и друг гоУф. Някой ги излъгъл, че е кола и всички почнали да купуват масово :DMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Humppa
Извинявай, но В4-ката в някой случай е по-бърза от всички гоуфове, изключая "РК".Майтапа на страна, но този ваген е прекрасен!
Коментар
-
Ехехе много готина количка е това... много уважавам хора който реставрират стари коли!! Тази даже е по-стара от мене! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Не е Фиат, но...
karloson написа:Знам, че някой може да го приеме като кощунство спрямо форума, но днес, пътувайки за София известно време карах зад един кабриолет, видимо от 50те...(И още веднъж се извинявам, че пиша за VW във фиатския форум, но предполагам, че ще ме разберете )Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар