Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това трябва да се види!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То бива, бива, ама от бивол курбан не бива Тие ко земат и тракторе да вадат, да не са по-назаде от Ламборжини, евалата че им прайм
    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Има трактори Ферари

Коментар

Кейн написа:
        Ferrari SUV - мога да им предложа моментално да уволнят човека който му е хрумнала идеята :о)Да бяха откраднали някоя идея барем ...Guys, stick to the sports cars!
        Порше бяха почти фалирали, с огромна задлъжнялост, и Кайен не само ги извади от блатото, ами вече 3-та година Порше отчита рекордни печалби от 35 г. (от 1971 г.) години насам.Според официалната пресинформация продажбите на Кайен формират над 80% от печалбите на Порше.Така че идеята вече отдавна е хрумнала, ама не на Ферари, но и Ферари ще спечели мнооо, мноооо кинти ако направи SUV
        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Това Ферари нещо не бива отпред. Не ме кефи, честно.

Коментар

Immortal написа:
            Това Ферари нещо не бива отпред. Не ме кефи, честно.
            И мен Кайена не ме кефи на снимка, но друго е като го видиш на живо, а пък като му чуеш звука - веднага ти се иска да го подкараш...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Това трябва да се види!!!

FiFo написа:
              Видях че този Фиат е представен на последното авто изложение в Женева, но не разбрах какъв е модела, но има ли значение, вижте каква красота само
              Това е произведение на изкуството,страхотна кола,и аз искам такава :P
              Punto SX 1,2 75ks

Коментар

мале мале

мале мале минутка мълчание, нека да се преклоним пред тези които заслужават(FIAT-чето е номер 1) За FERARI-то мога да кажа само че не е типичното и за това чесно да ви кажа не ми харесва но да кажем че също заслужава адмирации
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                X