Копирано от друг Форум:Мотора е от Алфа 2,0 Турбо, 210кс засега, купето е изцяло от композитни материали, независимо ПНЕВМАТИЧНО окачване , отварящи се нагоре врати , както и доста интересното - изцяло вградено вътре ПЦ с мултимедия мониторче по средата. Двигателя е монтиран в задната част на "бижуто". Колата тежи 860кг с двигателя. Прави се в Белчев Моторс - Стара Загора. Засега не е потвърдено дали колата ще влиза в серийно производство но дай боже ! Снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов модел Българска кола
Collapse
X
-
wwweb
-
И на мен не ми харесва. Грозно е даже...Има още снимки, но тях не можах да ги кача. Един познат ще ги копира и прати, и ще ги поместя и тях.Задницата му на това чудо е много грозна, ще се уверите сами... И както каза моя човек - "Всичко добре. Бива. Но ще познаеш че е българско по ламарината на пода... Ще видите за какво става дума...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Тази кола я гледах на панаира в Пловдив, есента. Изработката е доста груба, поне сравнено със заводска - можело е и доста по-старателно. Освен това не ми харесаха всичките тези говорители вътре - сигурно ако се махнат, времето до 100км/ч ще се намали с 2 секунди Арматурното табло също е скапано от всякъде - аз харесвам като има уреди - много и всякакви.Но, както вече се каза - "Евала за ентусиазма!".Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
me_to_u написа:geshabeli написа:Супер!Харесват ми такива неща! Ламарината на пода....един плат върху нея и вече не е ламарина!Харесва ми идеята! Колко ли струва?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар