Някой виждал ли е подобна кола колеги ? Хем Пунто хем Мерцедес хем Застава в едно . Много странно аз лично я снимах във Варна оглеждах и се опитвах да чопля лекичко емблемите на Мерцедес за да се уверя че не ги е лепил собственика. На волана неможах да направя снимка щото много печеше слънце и не се виждаше хубаво но емблемата беше пак във кръга на Фиат но беше Застава . На мен ми се видя страшна цигания.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой виждал ли е подобна кола колеги ???
Collapse
X
-
Е добре де това като изключим фаровете и капака си е истинско Пунто дори и вътре е същото тези малоумници от Застава толкова ли неможе да им родят главите идея за някакъв модел , че са взели един Фиат и са си сложили техните емблеми ? А лично на мен ми се стори много странен факта , че неможах да изчопля поне мъничко емлемата на мерцедес за да видя дали е лепена . После видях че собственика на колата е възрастен човек с костюм и някак не ми се вярваше той да си е лепял емблемите. Но все пак знае ли човек.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:dilyanski1977 написа:Е добре де това като изключим фаровете и капака си е истинско Пунто дори и вътре е същото тези малоумници от Застава толкова ли неможе да им родят главите идея за някакъв модел , че са взели един Фиат и са си сложили техните емблеми ? А лично на мен ми се стори много странен факта , че неможах да изчопля поне мъничко емлемата на мерцедес за да видя дали е лепена . После видях че собственика на колата е възрастен човек с костюм и някак не ми се вярваше той да си е лепял емблемите. Но все пак знае ли човек.
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Е добре де това като изключим фаровете и капака си е истинско Пунто дори и вътреFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Не и според повечето сайтове http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/punto/ А на тривратото отзад стоповете са с едно допълнение , малко грозно за мен ...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:dilyanski1977 написа:Е добре де това като изключим фаровете и капака си е истинско Пунто дори и вътре
Коментар
-
Този гламанак дето кара заставата по-добре да беше сложил емблеми от Фиат, щеше да изглежда къде по-добре. А реално погледнато цената на нова кола Застава 10 е прекалено висока, ако се сложат стандартните екстри с, които е нормално да бъде една нова кола, то цената отива към 19 000 лв. абсурд за модел от 2003-4г.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
dilyanski1977 написа:RoMeO_156_GTA написа:dilyanski1977 написа:Е добре де това като изключим фаровете и капака си е истинско Пунто дори и вътре1.6 16v Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар