Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ето как се вдига Браво в Динекспрес - Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето как се вдига Браво в Динекспрес - Пловдив

та те така
    Прикачени файлове

и кво от това
    forza la FIAT
    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
      и кво от това
      Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудея а този "механик" едва ли ще може да работи ден-два а може и седмица да го държи здрависването Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        bravosx 1,6 16v написа:
        и кво от това
        Е ми нищо , ако ми вдигне така Марийка ще полудея а този "механик" едва ли ще може да работи ден-два а може и седмица да го държи здрависването Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        нищо де сигурно на колегата , неговото Браво 1.6 СХ , все така го вдигат,то усукване на купе, то за#бана таз кола цял ден така вдигната - той ще каже ’ и какво от това ’

Коментар

ще полудееш защото явно за пръв път виждаш вдигната кола на крик,това вдигане е съвсем нормално ако трябва да смени предните със задните гуми аз съм вдигал по няколко коли на ден така и те уверявам че няма нищо ненормално или странно във случая
          forza la FIAT

Коментар

u_bo написа:
            Atanas71 написа:
            bravosx 1,6 16v написа:
            и кво от това
            нищо де сигурно на колегата , неговото Браво 1.6 СХ , все така го вдигат,то усукване на купе, то за#бана таз кола цял ден така вдигната - той ще каже ’ и какво от това ’
            То и прага си се мачка така но както и да е . Щом няма значение за колегата
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

u_bo написа:
              Atanas71 написа:
              bravosx 1,6 16v написа:
              и кво от това
              никой не ти е казал че тази кола ще виси така цял ден,вдига се за 5-10-15 мин. макс. и после се сваля
              forza la FIAT

Коментар

Atanas71 написа:
                u_bo написа:
                Atanas71 написа:
                bravosx 1,6 16v написа:
                и кво от това
                То и прага си се мачка така но както и да е . Щом няма значение за колегата
                мачка се на някой 20годишен изгнил опел , ако се подпре където трябва няма да се мачка
                forza la FIAT

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                  ще полудееш защото явно за пръв път виждаш вдигната кола на крик,това вдигане е съвсем нормално ако трябва да смени предните със задните гуми аз съм вдигал по няколко коли на ден така и те уверявам че няма нищо ненормално или странно във случая
                  Аз съм професионален механик и не бих вдигнал така колата на клиент та дори и той да го няма при колата . Просто за такива действия си има начини но няма да те отварям виждам че си напред с материала . Това се прави от мързел в най-точния смисъл с две думи , няма значение важно е да вземем парите на клиента , а за последствията майната им Неможе да се разсъждава така

Коментар

Ок де, кажи как, покажи снимка, за да можем да имаме претенции. Поне във Варна масово по гумаджийниците се вдигат така колите.

Коментар

ls1 написа:
                      Ок де, кажи как, покажи снимка, за да можем да имаме претенции. Поне във Варна масово по гумаджийниците се вдигат така колите.
                      Спор няма , вдигат ги . Аз гуми не правя но един път се опитаха да ми приложат този така любим номер с крика , но много бързо се отказаха и изведнъж се появи втори крик. Ти виждал ли си Мерцедес последен модел вдигнат така , няма да видиш . За това и аз неискам да ми вдигат колата така . Това си е дискиримация " кучета и котки може , прасета неможе" фраза от български филм. Дано да съм бил разбран

Коментар

Да не забравяме че аз карам Мареа и затова се противопоставям на този начин на вдигане

Коментар

Пак питам - кажи как, за да знаем какво да изискваме. Искаш да кажеш примерно сменят ми гумите - с два крика се вдига предницата от двете страни равномерно така ли? Е, това пък никъде не съм виждал да си дават труда да го правят.

Коментар

ls1 написа:
                            Пак питам - кажи как, за да знаем какво да изискваме. Искаш да кажеш примерно сменят ми гумите - с два крика се вдига предницата от двете страни равномерно така ли? Е, това пък никъде не съм виждал да си дават труда да го правят.
                            Така е колега , такава ни е всичката работа в България. На вън отдавна са ги изхвърлили тези крикове и всичко се прави на подемник. Примерно когато сменям гумите[ зимни с летни и обратно] на вулканизатора на който ходя ми вдигат колата от едната страна с два крика , сменят гумите и после от другата страна. Нали знаеш че в България много неща се правят от гледна точка на това как е по-лесно , а на това дали е правилно Еб.....мата

Коментар

Ами аз като ходя да ми сменят гумите ми вдигат цялата кола равномерно ,с четири крика ако се сменят и четирите гуми и с два крика ,ако се сменят само двете...Така като я вдигне от едната страна се получава усукване ,както каза колегата по-горе...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
                              X