Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гледайте внимателно за мотористи!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гледайте внимателно за мотористи!!!

http://fishki.net/comment.php?id=43058

Така става по някога Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Здравейте

Коментар

s.t.a.n.b.e.t.o написа:
      Така става по някога Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Ти наистина ли се смееш на този клип

Коментар

s.t.a.n.b.e.t.o написа:
        Първо - добре дошло във форума, хлапенце.Второ - честит ти първи пост!Трето - идеята на тази тема е да обърне внимание на автомобилистите за опасността от ПТП с мотоциклет. Това естествено теб не те засяга, защото едва ли имаш кола!Айде със здраве!

Коментар

оставете го детето то ота такива малумни лапета и такива кат тоя с мотора стават глупостите и белите по пътищата ни

Коментар

Тамън и жената ми пуснала на Ицку едно малоумие... Е те такива водачи направо да ги изкараш и да ги помелиш... Направо изтръпнах кат го глрдах, на мен ми се е случвало подобно нещо с колата, не ми се мисли какво му е на моториста ... Винаги гледай в огледалата, ама винаги, ако ще и на празна поляна да си...http://rutube.ru/tracks/208995.html?...7cf5&bmstart=0edit: Това почерненото, държа да отбележа, че мен се опитаха да изтласкат както си го отнесе моториста от клипа... Че са като гледам малко кекаво сум го написал, да не излезе, че аз съм претрепал някой пази боже...

Коментар

много гадно и аз ги прая теа номера понеже съм млад млад шофьор(чакам си книжката) и първо тръгвам и после поглеждам но тряя да свикна че стават такива много гадни фалове ..

Коментар

durex_a написа:
                много гадно и аз ги прая теа номера понеже съм млад млад шофьор(чакам си книжката) и първо тръгвам и после поглеждам но тряя да свикна че стават такива много гадни фалове ..
                Еб...ти и простака мен по подобен начин ме ихвърли от пътя един Опел Вектра само че имаше пешеходен парапет по който си счупих три пръста на ръката и след падане глезена. Гледайте в огледалата колеги , а колегите моторджии винаги запален фар в някой случаи на дълги. Дългите светлини се отразяват по-добре в огледалата за обратно виждане но това се прави само в случаи когато се кара по-бързичко иначе дразнят шофьорите. На младият колега по-горе само ще кажа , пази боже дане ти се случва
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Уфффф - и аз някога с мотора изпреварвах и на задната гума, ама сега кат’ се позамисля... ако реша само някоя дупка да избегна с колата и пак няма да го видя!

Коментар

дано а аз сега се сетих че преди около 2 години наз така ни сви един турски тир в един баир нагоре и на ляв завой на 3 лентов път 3 коли една зад друга бяхме направо щеше да мине през наз.... така че не само младоците и жените го правят а то си е до навик неси ли го изградиш в началото замина

Коментар

Working...
                    X