Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледайте внимателно за мотористи!!!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Humppa
s.t.a.n.b.e.t.o написа:Така става по някога Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
bubachko
Тамън и жената ми пуснала на Ицку едно малоумие... Е те такива водачи направо да ги изкараш и да ги помелиш... Направо изтръпнах кат го глрдах, на мен ми се е случвало подобно нещо с колата, не ми се мисли какво му е на моториста ... Винаги гледай в огледалата, ама винаги, ако ще и на празна поляна да си...http://rutube.ru/tracks/208995.html?...7cf5&bmstart=0edit: Това почерненото, държа да отбележа, че мен се опитаха да изтласкат както си го отнесе моториста от клипа... Че са като гледам малко кекаво сум го написал, да не излезе, че аз съм претрепал някой пази боже...
Коментар
-
durex_a написа:много гадно и аз ги прая теа номера понеже съм млад млад шофьор(чакам си книжката) и първо тръгвам и после поглеждам но тряя да свикна че стават такива много гадни фалове ..Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
дано а аз сега се сетих че преди около 2 години наз така ни сви един турски тир в един баир нагоре и на ляв завой на 3 лентов път 3 коли една зад друга бяхме направо щеше да мине през наз.... така че не само младоците и жените го правят а то си е до навик неси ли го изградиш в началото замина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар