Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кой е във forum.fiat-bg.org / fiatforum.bg
Collapse
Важна тема
X
X
-
Малеееееее, Дидоооооооооооооооооо колко сте били млади! Направо ме върна в детските ми години, по-късно и аз ще ви покажа снимки от преди 13 години да видите, колко съм бил млад и Убав!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
И колицата си я бива да я имаш преди 11 години лелеее :D Спомням си преди на баща ми Ланчията :P Prisma 1.6 DOHC 105 коня (карбуратор) до ден днешен аз в по бърза кола 1.6 не съм се возил Колега Immortal, защо не споделиш Мерцедесчето какво е имало под капакаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Явор Митев
Ей ме и мен...макар че според Деян Имортъла, съм бил одъртял много и не трябвало да се показвам...
Коментар
-
Яворе, марлборо-мен .А ето ме и мен съвсем актуален - версия 2011 г., преди редовното кросче баш на Великден. Няма празници, няма делници, луд умора няма. Гледам малко лошо, тъкмо се каня да кажа на папарака: "Ти кво снимаш, бе !"Всъщност просто така си гледам, иначе не хапя. Това лъскавото пред мен е таванът на колата ми.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар