Ето ме и мен може би най-младия член във форума..което според мен може само да ви радва всички вас, че има толкова млади хора тук..90 набор съм ....... на фона на двора на двореца в Италия в град Caserta (където е сниман филма Елиза2-когато тя отива в Наполи)[/i]Поздрави, Боби
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой кой е във forum.fiat-bg.org / fiatforum.bg
Collapse
Важна тема
X
X
-
Явор Митев
....малко "ъпдейт" на фотосите.......понеже за година и нещо съм поотраснал, колкото и да е..... ...с малката ми дъщеричка Ади......на път за "вкъщи"......
Коментар
-
Айде и аз да се изтипосам тука да загрозя пейзажа,това е от преди близо месец п.п И не се заглеждайте много по женатаFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Уморих се направо докато почистя темата от офф-а - и как няма да се умори човек - 10 страници офф! Оттук нататък МНОГО ще ви замоля да се въздържате от спам! Извинявам се искренно на четиримата колеги (Killertoon; ivo_red; pepiko и bobika) на които съм преместил снимките без да искам в коша - нека си ги публикуват пак! То покрай сухото .... Освен това, тъй като темата все пак е за снимки - и тъй като в "Общи приказки" е пълно с теми със статут на "Важни" - местя настоящата в правилният раздел!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар