Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръв, мозъци и катастрофи показват на новите шофьори.....
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:Нека ги въртят по всички телевизии!
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
bubachko
Като показват - голяма работа... То да не е нова идея тази?! Или само аз си спомням, че на онзи "безмислен" "загубен" цял ден на БЧК преди да вземем книжки пак гледахме такива филмчета? Но тогава ни учеха как да действаме и помогнем на катастрофирал и саму излезли червата, а не че ни плашеха....
Коментар
-
Lestat написа:Humppa написа:Нека ги въртят по всички телевизии!"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Мозъци, черва, бъбреци, бели дробове.... . Ако ги покажат на някой чужденец може и да има ефект... ама българина ще ги изгледа с интерес и после ще разправя на приятелите си "Лелле братлета ако знаете кви ми показваха некви размазани такива, единия така си беше порнал главата в асфала че цялата му кръв барабар с алкохола в нея беше изтекла...."Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Мозъци, черва, бъбреци, бели дробове.... . Ако ги покажат на някой чужденец може и да има ефект... ама българина ще ги изгледа с интерес и после ще разправя на приятелите си "Лелле братлета ако знаете кви ми показваха некви размазани такива, единия така си беше порнал главата в асфала че цялата му кръв барабар с алкохола в нея беше изтекла...."
Коментар
-
peho написа:infirm написа:Мозъци, черва, бъбреци, бели дробове.... . Ако ги покажат на някой чужденец може и да има ефект... ама българина ще ги изгледа с интерес и после ще разправя на приятелите си "Лелле братлета ако знаете кви ми показваха некви размазани такива, единия така си беше порнал главата в асфала че цялата му кръв барабар с алкохола в нея беше изтекла...."Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
да ви кажа аз на 30-ти взех китапа и никакви такива филмчета и т.н. неса ни пускали фкараха на 50 чувека в една зала сложиха двама ониформени единя само пушка (явно му тежеше че го гледат сички) а другия на бързо прочете колко са загиналите и ранените за миналата и за тази година до този момент и ни изтреляха да си вземем дукументите от гишетата та вапроса е там че ти кат нямаш никой в кофата си и кот и да ти кажат и да напраят ще си останеш тапунег (мое мнение)
Коментар
-
durex_a написа:да ви кажа аз на 30-ти взех китапа и никакви такива филмчета и т.н. неса ни пускали фкараха на 50 чувека в една зала сложиха двама ониформени единя само пушка (явно му тежеше че го гледат сички) а другия на бързо прочете колко са загиналите и ранените за миналата и за тази година до този момент и ни изтреляха да си вземем дукументите от гишетата та вапроса е там че ти кат нямаш никой в кофата си и кот и да ти кажат и да напраят ще си останеш тапунег (мое мнение)The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар