Lamborghini Forum: Отнякъде вятъра свисти при 305км/ч, нямам идея за по-натам...?! Мазда MX-5 Forum: Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!!! VW Touareg Forum: Неква Мазда МХ5 ми се е закачила от долу на купето. Някакви идеи как да я махна? Renault-Forum: Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!!! Porsche-Cayenne-Forum: Разход под 31л/100км!!! Проблем в инжекциона?!! Smart Forum: Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!! Mustang Forum: Некъ’ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари! Civic Forum: Некъ’ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари! VW Bora Forum: Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби ) Opel Forum: Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора) Lexus-Forum: От къде да си намеря задни стопове като на VW? Toyota Corolla E10 - Forum: Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270’000км стъклото на километража е леееко надраскано. Seat Marbella Forum: Днеска успях да карам редом с един камион! Hummer Forum: Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити...... Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 150лв за бензин.... Yugo Forum: Вашето кога за последно беше в движение? Honda Civic CRX-Forum: Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?!! Toyota Forum: Днес направих 300’000км, кога ще се счупи най-сетне? Polo Forum: Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв... Ferrari Forum: Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна! Fiat-Forum: Чудя се дали има живот извън сервиза? BMW 7ца-Forum: Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори? Тойота Aygo Forum: Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи за коли, има ни и нас :)
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар