http://store2.data.bg/numb/FIAT_Brav...ръпнете оттук... малко е голямо защото не можах да направя нещо в настройките на сканиране...ама ми е за първи път...същите аксесоари са и за Браво, само снимките са по-различни...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Brava Lineaccessori
Collapse
X
-
Аз започвам да си търся спойлер като този в каталога - влюбих се...Даже смятам да се обадя на Динекспрес в Пловдив че са ми по-близо и с номера на часта да ги питам какви пари е...Аз от тях си купих орнамент за радиото и останах много доволен - наистина е оригинален - пластмасата е 1:1 с таблото - е взеха ми 32лв все пак де...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Аз започвам да си търся спойлер като този в каталога - влюбих се...Даже смятам да се обадя на Динекспрес в Пловдив че са ми по-близо и с номера на часта да ги питам какви пари е...Аз от тях си купих орнамент за радиото и останах много доволен - наистина е оригинален - пластмасата е 1:1 с таблото - е взеха ми 32лв все пак де...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Номера на спойлера е 5908285 - проверих го в сайта на Александър-Ауто - излиза някаква фантастика - 461лв - е толкова няма да дам. Ако мога до 100-150 да си го намеря добре ама повече - не го искам тогава...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Асенчо, с какво се захваща към седалката?Започва да ми се навърта идеята да посетя шивачката на жена ми със снимките и бойната задача да го ушие от някакъв здрав брезентов плат, защото в багажника ми е ад в момента.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Асенчо, с какво се захваща към седалката?Започва да ми се навърта идеята да посетя шивачката на жена ми със снимките и бойната задача да го ушие от някакъв здрав брезентов плат, защото в багажника ми е ад в момента.
Коментар
-
zgabrovski написа:Асенчо, с какво се захваща към седалката?Започва да ми се навърта идеята да посетя шивачката на жена ми със снимките и бойната задача да го ушие от някакъв здрав брезентов плат, защото в багажника ми е ад в момента.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар