Някой може ли да дефинира това понятие? И тогава какво значи понятието "софиянец"? Значи ли че всеки който не е "софиянец" е "селянин"? България дали наистина се дели на "софиянци" и др. т.е. "селяни".http://www.ekipnews.com/?v=4597
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво значи понятието "селянин"...
Collapse
X
-
С риск да обидя не малка част от Софиянци, за тях селянин е всеки един , който е регистриран извън София. Погледнете селата колко по-чисти са спрямо вашия град!Според мен това не е редно- един единствен път ходих в София и едва ли ще отида повече.Но си мисля друго - къде ви е морето, щом ДМА ( Дирекция Морска Администрация ) се намира в София??? Или може би прекарвате корабите по Витошка?Всичко се върти около София или Софиянци, или поне така си мислят те самите Абе сами ша са унищожим бре ей!Alfa Romeo Centocinquantasei
-
Ами София е столица. А България е малка страна. Тук са около 2 млн. жители от общо колко в цялата страна? ... Опеределено не може да се каже на човек от Варна, Търново, Стара Загора, Бургас и т.н. селянин. (по-скоро жител на дълбоката провинция ... майтапа на страна). Лафа селянин се отнася за хора който парадират с това че живеят в София. Излезнал той от Лом (не че имам нещо против града само за пример) дошъл в София. Живял една година след което като отидшъл обратно в Лом и вече е тарикат.... вече кой съм аз. Тези хора са селяните. Те сами са си изградили такова име. И покрай тях леко по-леко и другите си го отнасятFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Ами София е столица. А България е малка страна. Тук са около 2 млн. жители от общо колко в цялата страна? ... Опеределено не може да се каже на човек от Варна, Търново, Стара Загора, Бургас и т.н. селянин. (по-скоро жител на дълбоката провинция ... майтапа на страна). Лафа селянин се отнася за хора който парадират с това че живеят в София. Излезнал той от Лом (не че имам нещо против града само за пример) дошъл в София. Живял една година след което като отидшъл обратно в Лом и вече е тарикат.... вече кой съм аз. Тези хора са селяните. Те сами са си изградили такова име. И покрай тях леко по-леко и другите си го отнасятThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Humppa
-
Всички, които не са родени в София, но живеят тук, са принудени от липсата на работа по родните места. Аз лично, с радост бих се махнал при първа възможност. Май варианта засега е само в чужбина, но това е друга тема. В крайна сметка нито хората от София, нито останалите са виновни за ситуацията. Ако всички несофиянци, които работят тук изведнъж изчезнат за поне една година, столицата ще заприлича на призрачен полуразрушен град от футуристично-апокалиптичен екшън (пример - Бягство от Лос Анжелис, които вече не е толкова футуристичен, натам отиваме), защото ще останат само пенсионери, деца и мениджъри и няма да има кой да работи
Коментар
-
на мен лично ми омръзна софиянци да наричар всички който не са от софия селяни, и че те всички са си кореняци. незнам как е по другите изходи на софия, но аз съм засичал какво става петък вечер на Е79 или по точно на светофара на драгичево. безкрайна опашка от софииски коли излизащи от софия и на къде отиват??????????????отговора е "кореняци" софиянци си отиват на селоооо. и какво излиза?че кореняци за много малко а другите само се мислят че са такива и забравят от къде са тръгналиFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Ами по точната дума за селяните е провинциалисти но по лесно ти е на езика да кажеш селянин от колкото провинциалистпак и не виждам нищо обидно се едно да ти кажат гражданин ако си някъде из провинциятана този Хаус ни докараха само едни ама т’ва е др. тема по мои спомени преди няколко години по бул. Мария Луиза само трамваиа сега и за тях няма място па не знамMercedes E200 coupe
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth написа:С риск да обидя не малка част от Софиянци, за тях селянин е всеки един , който е регистриран извън София. Погледнете селата колко по-чисти са спрямо вашия град!Според мен това не е редно- един единствен път ходих в София и едва ли ще отида повече.Но си мисля друго - къде ви е морето, щом ДМА ( Дирекция Морска Администрация ) се намира в София??? Или може би прекарвате корабите по Витошка?Всичко се върти около София или Софиянци, или поне така си мислят те самите Абе сами ша са унищожим бре ей!
Коментар
-
SHB написа:Seicento Sporting Abarth написа:С риск да обидя не малка част от Софиянци, за тях селянин е всеки един , който е регистриран извън София. Погледнете селата колко по-чисти са спрямо вашия град!Според мен това не е редно- един единствен път ходих в София и едва ли ще отида повече.Но си мисля друго - къде ви е морето, щом ДМА ( Дирекция Морска Администрация ) се намира в София??? Или може би прекарвате корабите по Витошка?Всичко се върти около София или Софиянци, или поне така си мислят те самите Абе сами ша са унищожим бре ей!Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар