Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-тъпата участничка в Стани богат за всички времена!
Collapse
X
-
Immortal написа:И тая ще завърши право (щото знам каква е образователната система, отблизо я знам), после ще стане някъде съдия и ще съди хората... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Immortal написа:И тая ще завърши право (щото знам каква е образователната система, отблизо я знам), после ще стане някъде съдия и ще съди хората... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Гледах я тая девойка!!!Най-ужасното в цялата картинка е, че стои с гордо вдигната глава и дори не разбира колко е жалка. Това са доста опасни хора, вярват си и смятат себе си за НЕЩО. Айде да не уточнявам какво нещо са всъщност, че ще стана груба. Дотук видях и в мненията много неща, които ме притесняват - кенгОро и иСпял. Проблемът е, че имаме много битови и житейски проблеми, много много по-важни от правописа според всички, а това че някой като мен му прави впечатление се счита за дребнавост и заяждане. От ей такава дребнавост се е стигнало до Кантарджиева. Не искам да обидя никого просто си мисля, че повторено достатъчно много пъти всяко нещо се превръща в истина.Иска ми се хората да стават известни не с резила си, а с качествата и труда си. 2-рата Кен Лий... е на ход в Стани богат.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
deadairplane
-
Не е възможно да има толкова тъп човек - тази е извънземна, иначе нямам друго обяснение !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар