Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-тъпата участничка в Стани богат за всички времена!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За пореден път се доказа колко е проста младежта в България,абсолютни калъфи...
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

EasternAlien написа:
      Не само тъпо, че и нагло излезе девойчето, но е показно на какво ниво е образованието в момента.Обща култура - 0.Но каквато държавата - такова и всичко в нея.
      Айде моля ти се..., нивото си е добро, аз лично отговарям на почти всички въпроси до сега, а и те самите са много лесни. Вярно си беше тъпо момичето (и ще учи право), но чак пък цялата система да сме като нея не е така (аз също завършвам след няколко месеца).А да се сетим и преди 2 дена имаше една жена на 38 - 40, която незнаеше въпроси свързани с България и определи кенгорото като малко животинче. Така, че по твоята логика на какво ниво е била тогавашната система?... Не трябва да се слага всичко под общ знаменател...А като цяло играта е станала много лесна..., почти без сили се стига до 20 000лв и тук там има някой по - интересен въпрос.П.П. SHB Кажи ми белгия като има морска граница, тази нейна граница с коя държава, която не е в еропейския съюз граничи, че аз нещо не разбирам? А и трябва да знаем определението за "външна граница". Не се заяждам прости се сетих...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

niko09 написа:
        Не забравяй, че калъфите се пълнят все някога, а и споко ти ще станеш пенсионер, а ние ще управляваме и ще видим тогава кой кой е. Няма да коментирам всички си изписах в предходния пост.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
        ex:Opel Kadett 1.3
        ex:Fiat 125p
        ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
          niko09 написа:
          Не забравяй, че калъфите се пълнят все някога, а и споко ти ще станеш пенсионер, а ние ще управляваме и ще видим тогава кой кой е. Няма да коментирам всички си изписах в предходния пост.
          Ако искаш да започнем от ценностната ви система и социалния живот - едното е да стоиш в градинките и да поркаш биричка с тревичка,а другото е да стоиш пред pc -to и да ровиш в някои интересно сайтче...Не казвам,че всички са такива само около 90% ,а останалите 10% са смачкани от голяма маса.А това,че вие нищо няма да управлявате е от ясно по - ясно - най - елементарното е вече няма кой да ви научи...
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Моля да не слага всички ни под един знаменател...глупаво е...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги а аз, си мислех, че съм тъп Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

И мнителна, подвеждащи въпроси и задавали :DЗа гласуването на публиката-мисля че тези 10% бяха решили съвсем да и навият манивелите и цирка да стане пълен. Ако повече се бяха сетили и се бе получило 60 на 40 примерно агонията щеше да продължи още малко.Като казах публика-някакъв тип се хилеше много смешно. :DИ Чехия не била в ЕС...определено!А приятелката и какъв празен поглед извади и тя милата....
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Lestat написа:
                  П.П. SHB Кажи ми белгия като има морска граница, тази нейна граница с коя държава, която не е в еропейския съюз граничи, че аз нещо не разбирам? А и трябва да знаем определението за "външна граница". Не се заяждам прости се сетих...
                  Колега шегувах се

Коментар

Stoyan_68 написа:
                    А приятелката и какъв празен поглед извади и тя милата....
                    Абе тя поне можеше да мълчи умно... И аз не схванах достатъчно срам от това, че са заедно, аз щях да отърча нанякъде, да не бера срамовете. А иначе гуспоицата Кантарджиева си е толкова тъпа, че дори не може да вземе първо място по тъпотия, ще я бие оня, дето не знаеше как прави котето, бау или мяу, имаше някакъв подобен навремето, нещо подобно беше
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                      Stoyan_68 написа:
                      А приятелката и какъв празен поглед извади и тя милата....
                      Абе тя поне можеше да мълчи умно... И аз не схванах достатъчно срам от това, че са заедно, аз щях да отърча нанякъде, да не бера срамовете. А иначе гуспоицата Кантарджиева си е толкова тъпа, че дори не може да вземе първо място по тъпотия, ще я бие оня, дето не знаеше как прави котето, бау или мяу, имаше някакъв подобен навремето, нещо подобно беше
                      Помня го тоя,и Ники го пита,"абе да не вика грух?" и оня разправяше,че можело и това да е. Ама после май прилична сума взе.

Коментар

Princo написа:
                        От както онзи ден едно 19 годишно момиче,което тая година ще кандидаства с икономика ми каза че Македония е Град и че Рим е Държава вече нищо не може да ме трогне !
                        мчи Македония е площад в центъра на София бе!
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          Princo написа:
                          От както онзи ден едно 19 годишно момиче,което тая година ще кандидаства с икономика ми каза че Македония е Град и че Рим е Държава вече нищо не може да ме трогне !
                          Знаех си
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                            donnna написа:
                            Princo написа:
                            Знаех си
                            И най интересното е,че можеш да минеш под дъгата на него,само с/у 20 лева.

Коментар

един път се чудих и смеях как една използва жокер за света на смърфовете ама тая направо изтепа тибата
                              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Боже пази България!Ако това е бъдещето й!И тая ще завърши право (щото знам каква е образователната система, отблизо я знам), после ще стане някъде съдия и ще съди хората... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Working...
                                X