За пореден път се доказа колко е проста младежта в България,абсолютни калъфи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-тъпата участничка в Стани богат за всички времена!
Collapse
X
-
EasternAlien написа:Не само тъпо, че и нагло излезе девойчето, но е показно на какво ниво е образованието в момента.Обща култура - 0.Но каквато държавата - такова и всичко в нея.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
niko09 написа:За пореден път се доказа колко е проста младежта в България,абсолютни калъфи...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:niko09 написа:За пореден път се доказа колко е проста младежта в България,абсолютни калъфи...Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Колеги а аз, си мислех, че съм тъп Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
И мнителна, подвеждащи въпроси и задавали :DЗа гласуването на публиката-мисля че тези 10% бяха решили съвсем да и навият манивелите и цирка да стане пълен. Ако повече се бяха сетили и се бе получило 60 на 40 примерно агонията щеше да продължи още малко.Като казах публика-някакъв тип се хилеше много смешно. :DИ Чехия не била в ЕС...определено!А приятелката и какъв празен поглед извади и тя милата....Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:А приятелката и какъв празен поглед извади и тя милата....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Stoyan_68 написа:А приятелката и какъв празен поглед извади и тя милата....
Коментар
-
Princo написа:От както онзи ден едно 19 годишно момиче,което тая година ще кандидаства с икономика ми каза че Македония е Град и че Рим е Държава вече нищо не може да ме трогне !Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Princo написа:От както онзи ден едно 19 годишно момиче,което тая година ще кандидаства с икономика ми каза че Македония е Град и че Рим е Държава вече нищо не може да ме трогне !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:donnna написа:Princo написа:От както онзи ден едно 19 годишно момиче,което тая година ще кандидаства с икономика ми каза че Македония е Град и че Рим е Държава вече нищо не може да ме трогне !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар