Аз и един мой приятел правихме всички промени по колата включително и капака изрязахме с флекса след това заварихме по една планка в двете страни шлаифахме заварките кит шкурене...така че нямам идея за цени но тои попринцип е автомонтьор мисля че труда е около 40 лв и вече консумативите отделно но е доста играчка когато мога ще кача снимки имам доста по време на ремонта но сега нета ми нещо се е.ава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo Tuning !
Collapse
X
-
Predatorsi написа:Princo ,пръснах ги с трансперентен спрей за стопове ,продава се в обикновен магазин за бои ,но не на всякъде ще го има...9 лв. струва флакончето ,мъничко е ,но стига и дори остава(пръснах сигурно по 5-6 ръце ,за да стане по-червеникаво) ,а гланцът е на спрей ,него вече трябва да го има във всеки магазин за бои...Броните не мисля да ги пръскам понеже ги минах с промишлен силикон и станаха лъскави все едно съм ги боядисал(но си има недостатък ,след мивка стават по-матови и се налага пак да ги минавам)...Ако решиш да пръскаш твоите ,си вземи пластификатор ,за по-сигруно ,че след време може да се олющи спрея...Ти поне си лесен с боята ,гледам ,че е бяла и всеки спрей ще сърши работа ,но питай в магазина дали ще държи на атмосферните условия...Помисли си ,че преди боята може да запълниш фугите на броните и да стане слято...виждал съм няколко направени така и направо ми останаха очите...ПП:Павкаааа ,да се надяваме да го довърша скоро ,че малко проблеми и не се знае кога...ПП2:///// ,колега ,не мислиш ли ,че с по-малки триъгълничета ще седи по-добре?Все пак не е завършено де ,и като си снимал само крилото не се разбират много пропорциите ,но ми се струват големи...Ако си ги сложил ,дай да видим снимки ,как седи готовото крило на цялостния дизаин на колата...Хайде със здраве на всички... ")Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
///// написа:Айде, бе Мой!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
А ето малко и от мойта кукла. Снимката е от миналата зима преди да паднат сериозните снегове, че след това бронята бая се натроши от ледовете, които истинските снегорини не бяха махнали покрай града ми и повече не ми се занимаваше да я правя и сега съм си наново със стандартната конфигурация. :DFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Наааааааааааааай-накрааааааяяя!!! Ето и малко снимки на вече поставеното крило...не е кой знае какво ,но на мен ми харесва много... :P Специално го снимах заради колегата ///// ,понеже се чувствам виновен ,че се забавих толкова с монтажа ,цело лето....За монтажа - залепих го ,като не мисля ,че ще падне ,лепилото ми го донесе братовчед ми...с това лепило лепят самолети в Lufthanza...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Наааааааааааааай-накрааааааяяя!!! Ето и малко снимки на вече поставеното крило...не е кой знае какво ,но на мен ми харесва много... :P Специално го снимах заради колегата ///// ,понеже се чувствам виновен ,че се забавих толкова с монтажа ,цело лето....За монтажа - залепих го ,като не мисля ,че ще падне ,лепилото ми го донесе братовчед ми...с това лепило лепят самолети в Lufthanza...
Коментар
-
Крилцето изглежда 6. Щракни една снимка като изсъхне и да го видим без вестниците. :DFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
///// написа:Ето и Живка на какво заприлича. Направо като каюша стои отзад. Днес си пръснах крилото и след 4 часа защо да не завали? Дано да е дръпнала боята. Утре ще го гледам и ако трябва ще го минавам с паста за боя. Че ми объркаха и цвета - леко синее. Тепърва ще залепям стикера на форума на крилото.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар