Без да се засягаш ама таз броня хич не ме кефи (Лично мнение).Потърси прагове от седичи.
еми оргиналната бронq като твойта бронq не ме кефеше супер грозно седи а и с таq престилка стана по добре аз нqма да е карам по нивите супер грозно седи без него верно има и мно по добри брони , а и се пак за таq престилка не съм давал нищо беше бронq от алфа
Всеки,който малко от малко разбира от боди кит,ще ти измайстори една хубава броня.Но щом на теб ти харесва,няма какво да го обсъждаме толкоз много.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Без да се засягаш ама таз броня хич не ме кефи (Лично мнение).Потърси прагове от седичи.
еми оргиналната бронq като твойта бронq не ме кефеше супер грозно седи а и с таq престилка стана по добре аз нqма да е карам по нивите супер грозно седи без него верно има и мно по добри брони , а и се пак за таq престилка не съм давал нищо беше бронq от алфа
Всеки,който малко от малко разбира от боди кит,ще ти измайстори една хубава броня.Но щом на теб ти харесва,няма какво да го обсъждаме толкоз много.
Еми за сега таq ако намера друга бронq или нqкой да ми е направи ще е махна таq
FIAT UNO 1.1FAER UNO 1.4 I.e FIAT TIPO 1.4 AGT FIAT TIPO 1.6i.e FIAT Punto 1.6 sport FIAT BRAVA 1.6 16v FIAT BRAVO 1.6 16v
Ето го и моето ... Колеги дайте идея за някакви странични прагчета (по-изчистени) и от какво да направя добавка за предната броня като на SEDICIVALVOLE ...
Добре си го направил S.W.A.T. Само че за първи път виждам 1.8 16v след фейслифта Един приятел имаше същото Типо 1.8 16v ама нещо не ми харесваше вървежа му Не знам твоя как е ... Поздрави
Хайде малко да обновя темата ... измих типото и му щракнах няколко снимчици ... Колеги давайте идеи за тунинг :D ... Щях да я продавам, но се отказах Много си ме кефи колицата Ше я прая самолет
Не съм работил с стъкломат досега и незнам дали е скъп.Въртеше ми се в главата да се залепи парче фибран и отгоре влакнест и после фин кит.Ама се чудя дали ще е надеждно.Има един материал който се нанася и се слагат некви платове като бинтове отгоре.Как се казва и скъп ли е ?
Епоксидната смола се използва по подобен начин. Слага се стъклоплат (стъкломат), а за по-ефтино парцали или бинт и се маже всеки слой с епоксидна смола.
Коментар