Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Това си е чисто Пунто, но предназначено да обхваща пазарите на източна европа. Тази кола е както с по-ниска цета, така и с по- ниско качество.
Eдва ли ще е с по-ниско качество колежке.Имайки предвид опита им да правят коли по лиценз на Фиат.Гледам "Югото" още се търкаля по нашите пътища, а при тях всяка втора кола си е такава.Или ако трябва да употребя клише:"ТРАДИЦИИ И ПРОИЗВОДСТВЕН ОПИТ" които ние нямаме, няма и да имаме!
Това си е чисто Пунто, но предназначено да обхваща пазарите на източна европа. Тази кола е както с по-ниска цета, така и с по- ниско качество.
Относно ниското качество никак не съм съгласен. Навъртял съм над 40 000 км. на Юго 55-то си е честа проба ФИАТ сглобен в биваша Югославия - нямам думи за тази колица, още не мога да я прежаля. На бая отворковци съм взел акъла с нея (ех луди млади години). Освен консумативи не съм пипал почти нищо.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Така като го гледам на снимката ми се струва малко височък, но пък за нашите пътища ще е екстра.
Такива са си Брат Джон, високи са...родих се с тази кола... преди с "Бравата" в гаража във Велинград влизах след 5маневри да не закача бронята и излизах пак с толкоз.Готина градска кола е и евала на сърбите, че са взели да произвеждат този модел! Нищо общо със скапаните Дачии.
Коментар