ако някой е паркирал на вашето масто пред блока, спрял е идиотски и не може да излезете или просто ви е яд на някой и знаете кой е неговия автомобил - предлагам ви наколко свежи идеи за отмъщение http://www.fishki.net/comment.php?id=47031
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ако нещо ви е докривяло на колегата...
Collapse
X
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Тия са брутални, не пожелавам на никого да му се случва нещо подобно от снимките, аз получих пристъпи на нервно желание да убия някого като ми бяха дупнали гумата пред вкъщи, пък за това не знам.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
mnpenchev
бях спрял старото пунто пред 1 магазинче и след няколко часа колата надрана и предна дясна на джанта, ха познайте кой го отнесе :D
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:tomazo написа:на мен на слънчев бряг и 4-те гуми ми ги нарязаха :D за малко да запаля всички заведения около колата мифиатче Браво 2.0
Коментар
-
!
Аз пък един път хванах комшията да ми изпуска гумите и да ми сваля чистачката! След настоятелно запитване от моя страна какво му е пречила моята кола той ми се извини и послед заедно отидохме до болницата да го превържат. Ама кво да правя не го познах в началото! Представете си дори не бях паркирал неправилно просто сме имали много коли в семейството и сме заемали много място .EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар