Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да промените в колите си ако не Ви харесват :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво да промените в колите си ако не Ви харесват :)

Аз бих казал - фаровете, стоповете и празното място върху багажника... Карам си аз вчера по улицата и изведнъж гледам някакво пунто с доста различна предница, която даже ми хареса :продължавам си аз нагоре и какво да видя - пунтото има багажник Викам си: "хмм, това не е пунто..." ... вгледах се във фаровете и определено са пунтовски, модел ’99-’03 ... поглеждам отзад - да не говорим за задницата... нищо общо с оригинала - стопове от BMW Е46 (edit: a не Compact) :поглеждам отстрани - Citroen Xantia...п.п. на мен лично ми харесва като цяло, само спойлера малко като че ли не й пасва... иначе евалата на човека за мерака и усилията, които е вложил...

Боже опази
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
      Боже опази
      E чак пък толкова... а и предницата мен лично ме кефи доста...

Коментар

Един от многото върхове на безвкусицата... кошмар. Регистрацията обяснява доста от "оптичния тунинг"...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И на мен не ми харесва.Какво се оказа,че е всъщност?

Коментар

SHB написа:
            И на мен не ми харесва.Какво се оказа,че е всъщност?
            е то е ясно - Citroen Xantia...

Коментар

Ако не беше тоз смешен "спойлер" върху багажника, всъщност ми харесва.Като се има предвид и старата ми любов към Ситроените

Коментар

СЕЛИНДЖЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРРРРРРРРРСелтик Бас ТубистЕбаси смешната гавра с колата!
                НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
                И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Отпред мяза на калибра отзад Гаврата с тая пейка и фаровете ако беше нещо по изчистено да ама то ето това например бих казал, че е добре
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5
                  BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Много лачена цигания :D
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

фаровете и пасват,задните светлини са... да кажем забавни...масата за пикник дето е отзад е...просто върха на глупостта,а броните и престилките не са за тая кола... СЕЛСКИЯ ТУНИНГ НА НИВО,иначе огледалата и са хубави
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Като идея ми допада, но като изпълнение не чак толкова. Една от модите в новия тунинг(нов, нов колко да е нов) е да се премодифицира една кола така че да прилича на друга или на други две, три, четири...(не ме разбирайте погрешно металист съм)... Бих казал че с по изчистени форми колата щеше да е добре. Та да видим какво имаме тука: базата е на Ситроен, фарове на Пунто, решетката ако се загледате е на Опел Астра, задните стопове на БМВ.. добре е замислено, както казах, но не е направено достатъчно добре че да привлича...Аз също напоследък работя по един туниг проект.. само на хартия обаче... и идеята ми е Мареа седан с задни светлини на Ланчиа тезис и предни на Алфа 159... с добра изработка може и да замяза на нещо.Хубаво е, когато има такива идеи като този Ситроен, който обсъждаме нека не се ограничаваме само с правене на (така намразените от мен) Енджъл айс, слагане на нови джанти, грозно задно антикрило и някви виснали прагове. За да е красива една кола всички пропорции трябва да са идеални а допълнителните модификации така направени че да са част от колата.Поздрави на всички колеги.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                        ex:Opel Kadett 1.3
                        ex:Fiat 125p
                        ex:Москвич 412

Коментар

Току що гледах уест коуст кастъмс и направиха от един американски форд ескорд купе бмв м3... и беше доста добре само дето задните светлини бяха на ескорт :/ ххх

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                          ex:Opel Kadett 1.3
                          ex:Fiat 125p
                          ex:Москвич 412

Коментар

В такава кола ще ме е срам да се возя, а да не говорим да карам. Абсолютна проява на безвкусица, ненужен кич. Абе с две думи ЦИГАНИЯ.

Коментар

Гледам снимката и си викам автора на темата да не е луднал, защо вика на тая калибра пунто ... то ксантия накрая било, при това грозна(лично мнение)
                              Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                              Fiat Tipo 1991 - ex
                              Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Working...
                              X