Аз бих казал - фаровете, стоповете и празното място върху багажника... Карам си аз вчера по улицата и изведнъж гледам някакво пунто с доста различна предница, която даже ми хареса :продължавам си аз нагоре и какво да видя - пунтото има багажник Викам си: "хмм, това не е пунто..." ... вгледах се във фаровете и определено са пунтовски, модел ’99-’03 ... поглеждам отзад - да не говорим за задницата... нищо общо с оригинала - стопове от BMW Е46 (edit: a не Compact) :поглеждам отстрани - Citroen Xantia...п.п. на мен лично ми харесва като цяло, само спойлера малко като че ли не й пасва... иначе евалата на човека за мерака и усилията, които е вложил...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да промените в колите си ако не Ви харесват :)
Collapse
X
-
Един от многото върхове на безвкусицата... кошмар. Регистрацията обяснява доста от "оптичния тунинг"...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
фаровете и пасват,задните светлини са... да кажем забавни...масата за пикник дето е отзад е...просто върха на глупостта,а броните и престилките не са за тая кола... СЕЛСКИЯ ТУНИНГ НА НИВО,иначе огледалата и са хубавиFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Като идея ми допада, но като изпълнение не чак толкова. Една от модите в новия тунинг(нов, нов колко да е нов) е да се премодифицира една кола така че да прилича на друга или на други две, три, четири...(не ме разбирайте погрешно металист съм)... Бих казал че с по изчистени форми колата щеше да е добре. Та да видим какво имаме тука: базата е на Ситроен, фарове на Пунто, решетката ако се загледате е на Опел Астра, задните стопове на БМВ.. добре е замислено, както казах, но не е направено достатъчно добре че да привлича...Аз също напоследък работя по един туниг проект.. само на хартия обаче... и идеята ми е Мареа седан с задни светлини на Ланчиа тезис и предни на Алфа 159... с добра изработка може и да замяза на нещо.Хубаво е, когато има такива идеи като този Ситроен, който обсъждаме нека не се ограничаваме само с правене на (така намразените от мен) Енджъл айс, слагане на нови джанти, грозно задно антикрило и някви виснали прагове. За да е красива една кола всички пропорции трябва да са идеални а допълнителните модификации така направени че да са част от колата.Поздрави на всички колеги.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Гледам снимката и си викам автора на темата да не е луднал, защо вика на тая калибра пунто ... то ксантия накрая било, при това грозна(лично мнение)Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар