Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

път в ремонт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitakkk написа:
    А това как ви се струва. Това е преи ремонта
    Това според мен е пътят за с.Стефаново (мисля,така се казваше) Миналата година ходихме при семейни приятели на гости и се излъгахме да минем точно по този път.Но дори и да не е точно този за който аз си мисля,си спомням че на път за Балчик минахем по др път в подобно състояние.За да добиете представа за състоянието на пътя ще ви кажа,че в съседната на пътя нива имаше трактор,който ореше и ни изпревари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

ова според мен е пътят за с.Стефаново (мисля,така се казваше) Миналата година ходихме при семейни приятели на гости и се излъгахме да минем точно по този път.Но дори и да не е точно този за който аз си мисля,си спомням че на път за Балчик минахем по др път в подобно състояние.За да добиете представа за състоянието на пътя ще ви кажа,че в съседната на пътя нива имаше трактор,който ореше и ни изпревари
      Абсолютно си прав това е пътя през село Стефанова. Сега се сетих и ние бяхме тръгнали за Балчик.

Коментар

fuoco написа:
        Това е ясно, че е път в строеж, само не мога да се сетя къде може да е.Имаше една част между Сандански и Гоце Делчев през Пирин, който малко не е много път в средната си част (за offroad животни бил ставал), но това не прилича да е в планина.
        нее колега тоя път е що годе добре , така де много завои и тясно ама тва са бели кахъри спрямо снимката по горе
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аха, явно го познаваш, аз съм чувал слухове само за него.Много ми е интеесно колко е широк. За да се разминат две коли трябва ли да ходят в калта наполовина, или не е толкова тесен?Не се забавя участъка от Старосел до тракийския култов храм, където една вектричка се беше засилила срещу мен и ме разминава през калта на един завой.Едва ме видя, а караше бая бързо, в сравнение с моите 20-30км/ч.

Коментар

Working...
          X