Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

път в ремонт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

път в ремонт

според вас докато тече ремонта на този път не трябва ли да бъде спряно движението. Мен лично ме хвана яд че не са ме пуснали по обиколен маршрут, а трябваше да си троша колата.
    Прикачени файлове

Ххммм ами то няма нищо лошо ако караш машина като пред форделата :D
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Ма как хубаво са фрезирали чакъла...божееее, боже. Е, поне нещо правят. Като гледам, коларски път ще да е било...

Коментар

Къде е това нещо?

Коментар

коега ти по нивите ли караш (не се обиждаи)
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Движението трябва да е спряно защото аз не виждам път, или ако изобщо има трябва да съм някой гадател за да го видя в бъдеще.Прати го на БТВ за да го пуснат в оная рубрика ,че да внимават другите колеги като тръгват в тая посока.(кога е правена тази снимка-вие няматели сняг бе колега-ами ако се разкаля какво ще стане?)
            Fiat Punto 1.7TD
            Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

тука ме амбицирахте!!!! днес ще ходя да снимам нашата улица и ще отворя тема в "Общи приказки" да ви разбия представите за улица....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

По зле от на снимката горе просто няма как да ти бъде улицата.

Коментар

fuoco написа:
                  По зле от на снимката горе просто няма как да ти бъде улицата.
                  Мдам,то там път няма,те тогава какво ремонтират Аааа сетих се ,те сега го правят пътя
                  Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Това е ясно, че е път в строеж, само не мога да се сетя къде може да е.Имаше една част между Сандански и Гоце Делчев през Пирин, който малко не е много път в средната си част (за offroad животни бил ставал), но това не прилича да е в планина.

Коментар

Това наистина може да е път в строеж, който до сега го е нямало на картата (незнам, колегата да каже).Аз преди време бях пуснал тук подобна тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24688Това е второкласен път. Табели за ремонт - никакви. В темата си пише де, да не се повтарям.България.P.S. Ето за този път става дума - http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=0...1&initsearch=0

Коментар

Здравейте,пътя въобще не е в строеж, а в ремонт. Защото донякаде имаше асфалт и изведнъж табела "Пътят в ремонт" . Пътя се намира в Добричко точно кои села не си спомням, снимката е правена септември.!

Коментар

Ето Ви и снимка от готоевото вече трасе. Както виждате още сим зад "Форделата"
                          Прикачени файлове

Коментар

А това как ви се струва. Това е преи ремонта
                            Прикачени файлове

Коментар

Супер, поне ще ви го направят, а иначе е било безобразно преди.

Коментар

Working...
                              X