Здравейте Фиат маниаци.Реших да ви покажа в този раздел една моя идея за ключодържател на Пунто.Логото видях от Интернет и си го направих в среда на AutoCad.После го дадох на лазера в фирмата където работя и там ми го изрязоха по контурите.Признавам че мога да го направя много по-добре от това което стана, но все пак го правих цели 5 мин.Друг път ако имам повече време ще си направя по-хубаво и пак ще ви го покажа.Поздрави на лелката от лазера ако чете това.Поздрави и на вас и весели празници.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключодържател
Collapse
X
-
Много як е станал бе пич.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Колега а горе долу какви пари би излизал един такъв ключодаржателШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ми да кажа честно колега минута рязане с лазера струва около 5лв.Така се оферира.Това се прави за не повече от 20сек.значи сам си направи сметката.Но естествено това е еднократно като за "наши хора"дето се вика колкото и да не обичам тази фраза.Но на пазара на стоките занеш как стоят нещата.Надценки и т.нFiat Punto 1.7TD
Toyota Avensis 2.0D4D
Коментар
-
Живко написа:Ми да кажа честно колега минута рязане с лазера струва около 5лв.Така се оферира.Това се прави за не повече от 20сек.значи сам си направи сметката.Но естествено това е еднократно като за "наши хора"дето се вика колкото и да не обичам тази фраза.Но на пазара на стоките занеш как стоят нещата.Надценки и т.нШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар