абонат: телефонът няма равновесиеабонат: има неблагополучия с връзкатаабонат: кабелът на дуплекса минава през една джунглаабонат: не работи на телефона пичонката отдолуабонат: чувам кодирани гласовеабонат: предишният телефонин беше....абонат: радиоточката няма наляганеабонат: чувствате ли шума в телефона?абонат: ще разузная положението по копчетатаабонат: съседите имат предаване по радиоточкатаабонат: имам морски шум в телефонната слушалкаабонат: телефонът ми изобщо не дишаабонат: телефонът се самовъзбуждаабонат: телефонът ми е подреденабонат: аз съм на икономически разговорабонат: една аверка ми даде вашия телефон (130) за спешни нужди!абонат: чувам чужда реч, може и да е човешка, не се замислихабонат: получих разфасовката, колко телефон имамабонат: оправете ми телефона, че е навътре-навън, навътре-навън....абонат: тел. ми за връзка е ХХХХХХ, ще отговоря аз Стефанов и ще бъда със сини плувки в първи коридорабонат: телефонът ми прaщи като прегорял тиганабонат: телефонът реве, пищи, жабуняци има в негоабонат: алооо, едноооооо и трииииии и нула ли е?абонат: говорят безкрайно дълго - 10мин.абонат: мина една комбайна и скина кабелаабонат: има едно бръмчене безразборно...абонат: няма сигнал в номераабонат: сигурно телефонът ми е свързан с тоалетната на общината ?!?!абонат: алооо, сестра ми има публичен дом, а майка ми е тежко болна, моля ви, дайте ми линия!абонат: главата ми е много малка и като я натъпкам с много информация, нищо не помня!абонат: като начукам номера започва да дава заетоабонат: подслушват ми телефона и тези, които го подслушват ми казват на немски:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери от Повреди на БТК
Collapse
X
-
Забавно е Ама и тия от БТК са не по-малко глупаци - 15 години не можахаедин телефон да ми прекарат в София. Имам две молби - едната от преди 15г. ,другата експресна - само от 8г. И това ми било фирма, бунаци.Сега трябва пари да ми дават за да си сложа стационарен.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар