"Модена" всъщност, цяла такава броня, не добавка(сваляш/слагаш) е 169еуро. Има и задна броня в комплекта
169 евро комплекта (предна - задна) броня?????
Tц, не съм го пояснил правилно, комплекта включва предна, задна, като цената на предната е 169 еуро, задната цяла броня е 219 еуро Е, качеството е повече от първокласно, 100% пасва по всички ръбове! Това са цели брони, като твоите си ги махаш и оставяш в гаража, тези се монтират на мястото им. За мен, ако щях да правя тунинг(различно от Фиатските добавки) това е решението, никакво рязане, лепене, кит, шкурки и т.н.
Аз да питам...GRISHAV, това Ланча Капа Купе ли е? Не бях чувал за такава, но на такова прилича?!?
Даам Lancia Kappa Coupe, много красив автомобил Доколкото знам и се слагат мотори 2.0 Turbo 20V 220hp,2.4 175hp,3.0 V6 204hp но за жалост в БГ мисля,че няма капа купе
Аз да питам...GRISHAV, това Ланча Капа Купе ли е? Не бях чувал за такава, но на такова прилича?!?
Даам Lancia Kappa Coupe, много красив автомобил Доколкото знам и се слагат мотори 2.0 Turbo 20V 220hp,2.4 175hp,3.0 V6 204hp но за жалост в БГ мисля,че няма капа купе
Във Варна има такава,невероятен автомобил е,масленно зелен металик,с много яки джанти,пише VIP Car :D ,2,0 20V Turbo,а вътре какъв салон е,не е истина...
Коментар