Днес видях нещо много интересно и забележително. Ходихме с един колега служебно до един завод в Старо Оряхово....по пътя, минахме през прословутото село Аврен и малко преди или след селото / не помня точно /, каза че щял да ми покаже "водата, която гори"...викам си "бреййй....фантазиите на Фарятев...Отидохме до мястото, оказа се стара ръждясала тръба, която беше вкопана в земята и от нея извираше вода във вид на газирана...буквално вреше и кипеше. Запали колегата част от вестник и я хвърли във водата...пламна на секундата. Оставихме я да гори, колкото да я заснема, след което я угасихме.За пръв път виждах подобно нещо...знам, че с химически методи може и да се получи изкуственно, но за пръв път виждах естествен процес. Направих няколко снимки, за да споделя с вас. Сори за качеството, но са правени с телефона.Ако някой знае нещо по-подробно за самият процес, нека сподели. Предполагам, че с водата извират и газове някакви...незнам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горяща вода...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Водата ако си забелязъл мирише на развалени яйца,също така е много лековита полезна е за бъбреци и други неща незнам точно какво още.гори газът във нея за първи път го видях 1986 баща ми ме закара там и ми показа това :чудо: и аз веднага напълних една бутилка за да го покажа на приятели те,но уви докато се прибера до Бургас газът се беше испарил вече,драскам аз клечка след клечка ама няма много ми се смяха.Когато аз ходих там имаше направена чешма и водата гореше от чучура.
-
Явор Митев
Да ти кажа, нищо като миризма не усетих, но го отдавам на факта, че до вчера/онзи ден бях яко грипясал и едва днес започнах да улавям някакви миризми...рецепторите ми се бяха подтиснали......Не знаех, че е лековита. Щях да напълня едно-две шишета...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар