Electronic Climate Control пише отдолу.Оборудването е стандартно, поне страшно много прилича на Фиатско Почти същото е на Типо.Темпра, както и на Делта/Дедра.Явно е по-рядък модел, но е доста по-добро от онези смешни врътки
Явно е по-рядък модел, но е доста по-добро от онези смешни врътки
Определено е по-красиво и по удобно!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
При мен има същата лампа, но никога не съм я виждал да светка. Алармата ми е оргиналната и крушката, която е за нея е от лявата страна на конзолата за волана. Това не е ли за нещо друго?
Кое му е по удобно незнам.Как всички разбрахте че е удобно.За мен удобни са врътките , завъртяш на определената температура и край с отвличане на вниманието от управлението на колата.Това е по газарско но не и по удобно , диодчета , екранчета да се блещиш какво изписва Някой може би очаква да му проговори....
Кое му е по удобно незнам.Как всички разбрахте че е удобно.За мен удобни са врътките , завъртяш на определената температура и край с отвличане на вниманието от управлението на колата.Това е по газарско но не и по удобно , диодчета , екранчета да се блещиш какво изписва Някой може би очаква да му проговори....
Ти па по цял ден се врътките въртиш тва е климатроник нагласяш си температурата и забравяш то само си преценява какво ще прави.
От това с врътките нямаше нужда , и все пак трябваше да кажеш нещо . Сега научих че това било климатроник бе , малйи само бях слушал за такова животно щом като преценява сигурно и говори
Коментар