Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не бях виждал такава конзола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не бях виждал такава конзола

Колата е "Браво" TD 100, 1997 г. Качеството е лошо, но набързо с телефона толкова.
    FIAT Marea 1.8 16V ELX

Мисля си, че това е допълнително слгана климатик. Ама може ида се бъркам.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Къде го видя това колега?Снимката ти ли я прави?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Къде го видя това колега?Снимката ти ли я прави?
        Колата е на една колежка, купува я скоро, преди около месец.Снимката я правих аз с телефона.
        FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Ей така много арно! Много по изчистено изглежда! Такива са климатрониците за Типо и Темпра!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Какво пише с белите буквички отдолу под копчетата?
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

Electronic Climate Control пише отдолу.Оборудването е стандартно, поне страшно много прилича на Фиатско Почти същото е на Типо.Темпра, както и на Делта/Дедра.Явно е по-рядък модел, но е доста по-добро от онези смешни врътки

Коментар

Immortal написа:
                Явно е по-рядък модел, но е доста по-добро от онези смешни врътки
                Определено е по-красиво и по удобно!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Може ли един страничен въпрос.Тази ламипчка под копчето за Аварийните за какво е

--------------------

Коментар

Huku написа:
                    Може ли един страничен въпрос.Тази ламипчка под копчето за Аварийните за какво е
                    За алармата.

Коментар

При мен има същата лампа, но никога не съм я виждал да светка. Алармата ми е оргиналната и крушката, която е за нея е от лявата страна на конзолата за волана. Това не е ли за нещо друго?

--------------------

Коментар

На това Браво му липсва само оригинално CD.Кефа щеше да е пълен.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Predatorsi написа:
                          Immortal написа:
                          Кое му е по удобно незнам.Как всички разбрахте че е удобно.За мен удобни са врътките , завъртяш на определената температура и край с отвличане на вниманието от управлението на колата.Това е по газарско но не и по удобно , диодчета , екранчета да се блещиш какво изписва Някой може би очаква да му проговори....
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                              Atanas71 написа:
                              Predatorsi написа:
                              Immortal написа:
                              Кое му е по удобно незнам.Как всички разбрахте че е удобно.За мен удобни са врътките , завъртяш на определената температура и край с отвличане на вниманието от управлението на колата.Това е по газарско но не и по удобно , диодчета , екранчета да се блещиш какво изписва Някой може би очаква да му проговори....
                              Ти па по цял ден се врътките въртиш тва е климатроник нагласяш си температурата и забравяш то само си преценява какво ще прави.
                              От това с врътките нямаше нужда , и все пак трябваше да кажеш нещо . Сега научих че това било климатроник бе , малйи само бях слушал за такова животно щом като преценява сигурно и говори
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                              X