Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте какво си имаме в Бургаския край

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте какво си имаме в Бургаския край

Прибирах се от варна и спряхме на едно тайно място, за да се видят родителите на момчето, с което пътувах с техни приятели ... и какво да видя отвън: И докато го снимах - бащата на момчето ми каза "ти чакай да видиш какво има вътре" (имаше предвид за гаража пред фиатчето)...Отваря той страничната врата на гаража - и какво да видя : (това се подаваше през вратата)Влязох после и пак - какво да видя После разгледах по-подробно колата Която е доста интересна между другото Двигателчето е трицилиндрово, не съм го оглеждал много, но поне като гледам снимките ми се струва двутактово пътепоказателите също са много интересни (не казвам мигачи, защото всъщност те не мигат )в общи линии това е, имам и други снимки, но нещо много бавно се качват и не ми се занимава...За тези, които не са се сетили - това е Fiat Topolino - един от символите на фиат така да го кажем В момента е в процес на реставриране

Еееееееееееееееееееееееееееееееееее, добре Феееееееееееееееееееееее! А тези хора съзнават ли какво притежават... или просто са се сдобили с такова съкровище, защото е било за "без пари"?Супер, супер... искам и аз в гаража да си намърдам нещо такова... и да си го възстановявам полека лека.п.п.- сега видях края на поуста... явно знаят какво си имат! Истински маниаци! Бравост!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Спор да няма - то си е за познавачи само!

Коментар

В движение ли са ?Защото не са регистрирани.
        fiat coupe 2.0 16V

Коментар

човека е член на ретро клуба, би трябвало да знае Нямам търпение да стане... тия дни ще отида до там да го поканя на италфеста

Коментар

Working...
          X