Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това Пунто ме изпълни направо
Collapse
X
-
nikki_sixx написа:Клипа е по-скоро срамен... от видяното се вижда как Форда е по-добър от нашия!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
mancuzo написа:nikki_sixx написа:Клипа е по-скоро срамен... от видяното се вижда как Форда е по-добър от нашия!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Освен туй, Пунтака не е трактор... ама това според мен де!Шок и ужас!И както се въртеше нещо изсъска много жестоко ,то не фърчаха води ,то не беше един гъст дим...Отвори капака пича и се вдигна една мъгла изпод него ,а мен ме заболя сърцето ,исках да го убия ,че съсипва такъв автомобил!Е после караме каруци ,е как няма да карате като сте каруцари бе алааааанкооолу!Един колега мисля ,че беше казал някъде из темите ,че забелязва тенденцията Голф-аджиите да се прехвърлят на Фиат ,и аз я забелязвам тази тенденция и ме боли да гледам нещо такова!ПП:Извинявам се за офтопика ,но просто исках да изкажа възмущението си към въпросните шофьори - тези на клипа и тези ,които вчера видях!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Е после караме каруци ,е как няма да карате като сте каруцари бе алааааанкооолу!Един колега мисля ,че беше казал някъде из темите ,че забелязва тенденцията Голф-аджиите да се прехвърлят на Фиат ,и аз я забелязвам тази тенденция и ме боли да гледам нещо такова!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар