Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разни морски абсурди...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разни морски абсурди...

Аз нали от днес съм на моренце и смятам да ви пущам тук разни весели снмчици, които са ме впечатлили...Качеството не е фамозно - снимал съм с телефона но интересно!
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

весело

BMW-то 100% е на някои весел дядо разтревожен да не тръгне колата надолу ... а като се замисли човек ... може и ръчната да не работи ...
    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Вероятно и на скорост ще изтърва!

Коментар

Що го бъзикате човека, сигурно нема кинти да си оправи ръчната. Като гледам к’ва кола кара сигурно едва свързва двата края

Коментар

fihi написа:
          Що го бъзикате човека, сигурно нема кинти да си оправи ръчната. Като гледам к’ва кола кара сигурно едва свързва двата края
          Да сигурно ,ако искате да направим една кампания за събиране на средства да му помогнем на човека да си оправи ръчната
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Re: Разни морски абсурди...

Yavor написа:
            Аз нали от днес съм на моренце и смятам да ви пущам тук разни весели снмчици, които са ме впечатлили...Качеството не е фамозно - снимал съм с телефона но интересно!
            Ейййййййй това кафе-пицария е на плажа на Синеморец!Когато го видях преди 2-3 години паднах от смях,все още съществува, може би лозунга го крепи.

Коментар

Ама е прав де за циците и за мекиците

Коментар

Това заведение с п(ц)иците се казва "Куцата Медуза"От понеделник насам обядвам в него

Коментар

Илкор хубава ли им е кухнята?Не съм ходил никога там ама поне ще е интересно да хапне човек там и да се посмее на надписа.

Коментар

Ето 3 и от мен:
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Working...
                    X