Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениска с лого

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spark написа:
    Който иска да си поръчва: http://www.portokal.bg/browser/search?z=8IGT&s=fiat
    От там може да си поръчвате! Аз моята си я правих сама, със специална хартия за принтера И мислех, че темата ще е сериозна
    НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

BEAUTY написа:
      spark написа:
      Който иска да си поръчва: http://www.portokal.bg/browser/search?z=8IGT&s=fiat
      От там може да си поръчвате! Аз моята си я правих сама, със специална хартия за принтера И мислех, че темата ще е сериозна
      Колежке ,колегите са напълно сериозни ако питаш мен!Иначе тениската е много хубава...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Просто пак са прекалили колегите, темата си е сериозна, но ако не искаш да коментират частта от тялото, която си си снимала, можеше да снимаш тениската на масата. Просто нормална реакция на колегите. Честна, ако трябва да съм и аз се изцъклих. Снимката напомня на домашна камерка ... и може би ... Бе снимай я на масата!
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Снимайте я където искате тая тениска,ама всички искат да видят какво има под нея.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Точно това се опитах да обясня! Просто умишлено или не, има някакъв особен подтекст тази снимка, леко изпъчена и ... абе! Както казах, ако не искаш подмятания направи нещо по въпроса.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
              Точно това се опитах да обясня! Просто умишлено или не, има някакъв особен подтекст тази снимка, леко изпъчена и ... абе! Както казах, ако не искаш подмятания направи нещо по въпроса.
              ревност ли долавям?
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Екстра е тениската - без грешка! Аз им разправям на колегите, че бяла е най-добре, ама никой не ме слуша!

Коментар

///// написа:
                  Екстра е тениската - без грешка! Аз им разправям на колегите, че бяла е най-добре, ама никой не ме слуша!
                  Хубу де, от втората серия на официалните ще пуснем и бели...Ама без пълнеж...
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                    ///// написа:
                    Ама без пълнеж...
                    Защо ми причиняваш това!
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

колеги земете тениската аз ще с поиграя с съдържанието
                      Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
                      Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
                      това няма умора за балканче

Коментар

blagi4 написа:
                        Мръсник
                        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

blagi4 написа:
                          я се нареди на опашката...тука има ред бре!

Коментар

А стига бе ..пуу жена не сте виждали! Ще я прогоним от форума и ще забегне в грешния.Та тениската е станала много добре, макар че не се вижда качеството на щампата!Айде поздрави и си я носи с кеф

Коментар

coolboby написа:
                              А стига бе ..пуу жена не сте виждали! Ще я прогоним от форума и ще забегне в грешния.Та тениската е станала много добре, макар че не се вижда качеството на щампата!Айде поздрави и си я носи с кеф
                              Жени сме виждали.., ама на хубуто как да кажеш лошо бе колега?

Коментар

Е то хубу тва коет са види...ам другото?

Коментар

Working...
                                X