някои може ли да ми каже какъв е този фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ФИАТ видях...
Collapse
X
-
ако имаш някакви подобни картинки би ли ми ги пратил на www.muf_bi4@abv.bg или на www.muf.bi4@gmail.com
Коментар
-
За съжаление след като го гледах близо 4 години как гние на паркинга пред един блок в Младост-1 от 2 месеца изчезна в неизвестна посока (Това е голяма загуба за марката, защото за разлика то други тари модели при него не липсваха видими детайли, като гривни, стъкла по фаровете, интериор - захабен, но все пак присъстващ....просто не знам какво стана с него и леко съм тъжен. Защото мислех и аз да го реставрирам, но....все едни разходи покрай мене и леко несериозно отношение от моя страна може да се оказали пагубни за съдбата на този Fiat. Дано не съм прав де!
Коментар
-
За съжаление след като го гледах близо 4 години как гние на паркинга пред един блок в Младост-1 от 2 месеца изчезна в неизвестна посока ( Това е голяма загуба за марката, защото за разлика то други тари модели при него не липсваха видими детайли, като гривни, стъкла по фаровете, интериор - захабен, но все пак присъстващ.... просто не знам какво стана с него и леко съм тъжен. Защото мислех и аз да го реставрирам, но....все едни разходи покрай мене и леко несериозно отношение от моя страна може да се оказали пагубни за съдбата на този Fiat. Дано не съм прав де!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар