Колеги вижте какво видяхме днес по пътя Варна-Добрич. Доста добре измислено и определено има ефект http://tranz.it/load.php?id=qKHnURoScrKlCmY087089
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиция - Макети.
Collapse
X
-
zarcov написа:Затова си купете радари Много съм доволен от моя! Щом свирне и веднага намалям.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
deadairplane
-
:D :D :D Абе както и да е. Говорим си ние глупости тука, ама дано има някакъв ефект от тези мерки, че и други да мислят. Работата е сериозна не е за майтап. Много ненормални има по пътищата. Не пожелавам на никой да попада на тях!!!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
105 при ограничение 50!!!
В петък на Цариградско в София при Анкол ме зашиха с 55 км. над допустимите!! Имало знак 50 заради пешеходната пътека !!Признавам виновен съм, но кой от вас с ръка на сърцето кара с толкова колкото пише по знаците, Аз такива хора не познавам, толкова явно ни е културата!!!Друг е въпроса. Какво мислите се случи-взеха ми книжката?????глобиха ме жестоко?????забраниха ми да карам 2 години?????пратиха ме на опреснителен курс??????........................................ .................................................. .............нищо подобно-МИНАХ С 20 ЛЕВА!!!!!Ако се прилагаха горните санкции, питаите ме кога ще карам с превишена скорост - никога!!Ама сега е друго даваш 10-20 лева и готово ..........докато се случи най-лошото.............пресен пример..............Пловдив-Асеновград.................Изводите оставям за вас и за себе си!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар