Не знам за макетите, но според мен интересен и доста по-голям ефект имат жилетките които ни накараха да държим в автомобилите. И по-специално жълтите жилетки. Последното пътуване на 3 пъти намалявах заради аварирали автомобили, чиито водачи са с жълти жилетки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиция - Макети.
Collapse
X
-
iee написа::D :D :D Много ненормални има по пътищата. Не пожелавам на никой да попада на тях!!!
Коментар
-
колеги забелязвали ли сте че над макета на болборда стоят камери които птравят фото сесии? по пътя за Русе има на 2 места камери и патрулки(Макети) и тия камери неса сложени просто ейтака. няколко мои приатели изгоряха точно от тези камери даже понякога правят и видео клипове когато се движеш с много вискока скорост. вижте на първа страница на снимката се виждат тия прословути камери
Коментар
-
JacK`DanielS е прав, че има камери аз лично ги поогледах, но след като брат ми идвайки от Русе ме предупреди.Брат ми знае за тях от познати, които също са изгорели....него как не са го извикали още не знамnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
ivan_dmx написа:признавамвиновен съм не е за гордост това ...както и да еза полицайчетата говорим сега не за мене
Коментар
-
Ха ха ха тия макети, са поредната глупост за която някой е прибрал комисионната и са похарчени чували с пари. Първо още първи пъ като ги видях от далеч ми стана ясно, че са имитация. Мащабно са видимо по-малки от истинската астра. Второ се сложени така, че все едно летят във въздуха. Или пък са сложени на място където реално има вада и лека кола не може да влезе и застане така. Истинската кола има отблясък от стъклата а тези нямат никакъв. За да се хване човек, че са патрулки трябва да ги гледа от километри. Няколко пъти ми се наложи да пътувам и гледам колите пред мен и колите с които се разминаваме дали натискат спирачки като ги видят. И до сега един не съм видял да чукне спирачка поне. Дори и някой да е повярвал на тая бутафория то на следващото минаване вече му е ясно, че това е фалшиво и си кара пак както си му харесва. Това и слагането на ударени коли по пътищата са грешно похарчени пари взети от нас под формата на какви ли не такси и данъци. Вместо да набутваха за такива безсмислени неща да бяха направили магистралите до морето и до Гърция а не целия огромен трафик да кара по някакви тесни пътчета мизерни. Доволен е само тоя с печатницата дето ги е правил и тия дето са му дали поръчката :D
Коментар
-
Добре бе хора нещата са прости " Карайте по закона за пътищата и спазвайте знаците с ограничения за скорост " Тогава няма да го има този стрес "Всенароден"!!! Няма да ги има и тези билбордове , няма да се харчат и излишни пари на държавата , няма да има и толкова катастрофи с Фатален край!!! Сори за тона но като чета всеки ден стават нелепи катастрофи със смърт в прекрасната Европейска България как да не се изнерви човек като мисленето на българина е как да прецака полицаята да не те хвани в нарушение , а не да седне и да спазва законите по пътищата - поне основните закони !!! Има една поговорка : Каквото си надробиш това ще сърбаш !Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
Škoda Fabia / 1.9 TDI /
Коментар
-
E, аз като карам по правилата само ми присветват някакви джипове да се отдръпна от единствената лента при ограничение 30 км/ч, а те господата карат с минимум 100 км/ч. И колкото и да им е гадно соча им знака и си карам с 30 ! Ако искат да ме псуват, както разбира се се и случва. И за какво за дето спазвам правилата. Ще ми се всеки поне малко да си сложи сам ограничения, а не да гледа има ли полиция или картонен полицай.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:E, аз като карам по правилата само ми присветват някакви джипове да се отдръпна от единствената лента при ограничение 30 км/ч, а те господата карат с минимум 100 км/ч. И колкото и да им е гадно соча им знака и си карам с 30 ! Ако искат да ме псуват, както разбира се се и случва. И за какво за дето спазвам правилата. Ще ми се всеки поне малко да си сложи сам ограничения, а не да гледа има ли полиция или картонен полицай.Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар