Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lada - Кой би повярвал ?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лошото е че на снимките изглеждат очень хорошо, но после в действителност по-добре да я няма човек, возят като лагерни колички, недоизпипано от всякъде, а бе руснака му дай водка и сельодка, Т34 и калашников там са ненадминати, но не го търси по фините работи неможеш да го накараш да работи като италиянеца, германеца и т.н.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

PuNtO

NikMar написа:
      Лошото е че на снимките изглеждат очень хорошо, но после в действителност по-добре да я няма човек, возят като лагерни колички, недоизпипано от всякъде, а бе руснака му дай водка и сельодка, Т34 и калашников там са ненадминати, но не го търси по фините работи неможеш да го накараш да работи като италиянеца, германеца и т.н.
      Пич съгласен съм с тебе ладата си е лада и тва е 1 , 2 год и тря да играе електрожена :D :D :D :D :D :D

Коментар

Какво им става на братушките и WTCC се опитват да пробият ! http://jalopnik.com/387066/lada-to-r...-russian-jokes
        Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
        Škoda Fabia / 1.9 TDI /

Коментар

човек направо да почне да мечтае.още от сега виждам след време когато имам дете то ще ми каже "а аз като порасна и имам пари ще си купя ЛАДА"
          FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

Лада Ц е доста добра, но дали ще почнат да я произвеждат, другите им модели пак са 15 години назад. Един приятел ми разправя купува си чисто нова лада самара от магазина и тръгва по едно време почва да дрънка, кара я в сервиз, предница, задница, двигател, всички здрави, качва се майстора с него возят се и вика я дай да отворим кората на шоф. врата, отварят и вътре едно полу-празно шише водка :D
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              Лада Ц е доста добра, но дали ще почнат да я произвеждат, другите им модели пак са 15 години назад. Един приятел ми разправя купува си чисто нова лада самара от магазина и тръгва по едно време почва да дрънка, кара я в сервиз, предница, задница, двигател, всички здрави, качва се майстора с него возят се и вика я дай да отворим кората на шоф. врата, отварят и вътре едно полу-празно шише водка :D
              това е майтап, нали?
              Alfa 147 JTD 115 hp
              ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Много стар виц :D
                KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                Land Rover Discovery 2.5TD '94
                EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

тамън щях да напиша че ми прилича на VW отпред и видях че наистина е такаиначе ладата са заварнаха големи издрудии напраили хората
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                    големи издрудии напраили хората
                    Е това е ладата -една катафалка,няма да успея да я разбера тая носталгия по соц возилата ,а надеждата на някои в Русия да бъде произведен лек автомобил е безпредметна.Логичния край на лада ще бъде да последва москвич .Как смятате ,че след като нямаш традицията да произвеждаш нормални коли изведнъж ще създадеш шедьовър?

Коментар

Working...
                    X