Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lada - Кой би повярвал ?!?
Collapse
X
-
на "рапан"-а кастфона вътре "веф" ли е? скрадвано от концепцията на "мултипла"...и добавяни разни неща...обаче кат се сетя, че повечето производители са с такъв вид автомобили на пазара...а Руснаците са само с концепция... не знам кога ше успеят да ги продават тез...шедьоври! Иначе стават... особенно червеното бъги кат му видях джантата...и паднах да се хиля!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ми я гледайте тука какво става http://blegs.free.fr/nouveau%20site/futur.htmlFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
То има ли марки дето не крадат в последно време!? И почти всичко като дизайн се краде от италианските марки. Тия кръгли километражи тип Алфа вече са във всяка нова кола! Това е само малък пример. Това което мен ми хареса в концепта на Лада е, че са направили по-красива кола от тези от които са "откраднали" идеите! :D
Коментар
-
chandler написа:аз съм виждал тази (или много подобна) на изложението във франкфурт. не вярвам да имат друг подобен модел. събираше доста зяпачи си спомням.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар