Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви тази количка ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колата е чук......въпроса е, дали си заслужава инвестицията от 5000 лв...

Коментар

аз съм на същото мение като колегите , вземи си нещо по ново и по свястно което наистина ще ти върши работа... и е леко грозновата , но всеки си има гледна точка на виждане пък нали знаеш какво казват за опелчетата, че раждясват по - бързо от колкото ускоряват :P

Коментар

Тоя кадет бих казал че е уникален и ако го вземеш ще привличаш доста погледи. С малко коли за 5000лв може да го има тоя ефект.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

УЖАС!!!!

Коментар

Ооооооу Кадет... Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 Вземи си някоя по-нова колица и да знаеш няма да сгрешиш
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Всичко зависи какво искаш да правиш с тази кола? Само да излизаш на кафе с нея или да я караш целодневно, защото тогава рискуваш да изпотрошиш споллерите по хубавите ни пътища, а ремонта с боядисването им няма да е евтин и не на последно място дв-ля 160к.с. няма да е от най-икономичните. Трябва да си прецениш за тебе.
              BRAVA 1,4 12V
              Nissan Navara

Коментар

аз имам още две коли..тази мислех да си я взема за кафета... и за забавление....

Коментар

Working...
                X