Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харесва ли ви тази количка ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Харесва ли ви тази количка ?

дайте си мнението.....

още

Коментар

ти луд ли си??? тая кола ми е набур. ако ти я продават за 500 лева я взимай. як кажи цената за колко ти я дават несе срамувай!!!

Коментар

Ако мислиш да я копуваш само заради външният й вид /който наистина е много атрактивен, не отричам/ не си заслужава. Каже все пак за какви пари ти я предлагат.
        Fiat Punto 1.7TD
        Mazda 626 2.0
        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

С толкова кит и стъклопласт и Опел, скоро ще има и ръжда, иначе сега колата изглежда перфектна..все пак мисли в перспектива
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

ми....цената и е 5000лв....но аз познавам човека който я е правил и е излязла доста повече парички...но така сега като ви чета мненията....и като се замисля...май наистина не си заслужава....

Коментар

външния тунинг едва ли струва 5к предна броня 300 прагове100 задна 200 крило 100 джанти 500 колко стана работата. по добре си вземи по нова и свястна кола и дай 1000лв и пак ще стане като тази ама няма да е морално остаряла

Коментар

Strabex написа:
                външния тунинг едва ли струва 5к предна броня 300 прагове100 задна 200 крило 100 джанти 500 колко стана работата. по добре си вземи по нова и свястна кола и дай 1000лв и пак ще стане като тази ама няма да е морално остаряла
                Как ги изчисли 1000лв ми е мн чудно. Така отстрани мн лесно давате оценка. Аз като я гледам тая кола- предна броня 300, прагове 200, задна броня 200, спойлер 100, джанти с гуми 1000, фарове 400, гърне 200, преден капак 300, изправяне на заден капак и махане на дръжките на вратите + боядисване на цялата кола 1000лв. И отделно не се знае кво е налято по двигателя. Но въпреки това и аз мисля че 5000лв за кадет са мн пари.Това е 20 годишна кола
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

А като няма дръжки , как я отваря?
                  Пеш
                  ----
                  Ex Peugeot 206 -Служебен
                  ----
                  Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

vladkosk написа:
                    ми....цената и е 5000лв....
                    ...ако дам някога толкова пари...и то за Опел пък бил той със залепени спойлери-малко след това ше си направя ритуално самоубийство...на центъра на града!
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Ако колата е само с оптичен тунинг 5000лв. са много пари, но ако е правено нещо и по дв-ля и ли е сложен друг може човек да се замисли.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

двигателя е 160к.с.........вратите се отварят с дистанционно......

Коментар

Ако има клима я лапай веднага
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Според мен е уникална. Уникалната кола си струва пари, няма какво да се лъжем. И на 30 години да е, няма такава втора.За опел е добре да имаш гараж. Особено за тази, аз да си я запазиш.Аз съм пристрастен, не бих я взел, но ако ти харесва, това според мен трябва да е решаващото в случая.Освен ако не е в лошо техническо състояние.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Двигателя чиста инжекция ли е или е винтилка да не е тея 160 да идват от някое ГСИ и с филтър и бурия да станат 10 коня от горе иначе много е джиджана човека предполагам я е стегнал мъжката преди да сложи тея раздувки за да спре ръждата
                              Fiat punto 1,1
                              Fiat bravo 1,6 16v
                              Fiat bravo 2,0 20v
                              Honda civic 1,5
                              BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                              X