Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat 1899 - 2008 в снимки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat 1899 - 2008 в снимки

http://foxhome.nnm.ru/fiat_1899_2008Не включва всички автомобили, но снимките са доста, с размер 1600х1200.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Ами то най-важните липсват ... Браво/Брава/Мареа ....

Коментар

не знаех че фиат имат и джип който мяса на Хамър :D хах кеф някой ако знае точно как се казва да пише обаче барчетата разцепва и пунто абарта ест браво за темата
      Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
      PuntoManiac ;]

Коментар

FIAT Oltre е "хамъра", но мисля че е само концепция. Не съм сигурен дали го направиха сериен.

Коментар

Чудих се къде да ви ги покажа. До сега не бях виждал първата емблема на Фиат
          Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
            FIAT Oltre е "хамъра", но мисля че е само концепция. Не съм сигурен дали го направиха сериен.
            Сериен е джипа и е голяма работа, страшно е проходим. Ако искате ще дам и още снимки!
            Прикачени файлове
            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

...А можем ли тихомълком да си копираме това в нашия форум, като същевременно с това допълним моделите и се напише и по нещо за всеки... Все пак това е форум на FIAT.Ей - сложили ладите и жигулитата ама пропуснали 125 - този звяр (с едно малко странно изключение )
              Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Я, ами тази NOVO SIENA 2008, не я бях виждал! Някои знае ли нещо повече за нея?
                Прикачени файлове
                Space Star 1.9 DID

Коментар

sacheto написа:
                  Immortal написа:
                  Сериен е джипа и е голяма работа, страшно е проходим. Ако искате ще дам и още снимки!
                  Ама тоз дето си го дал ти няма нищо общо с Oltre:
                  Прикачени файлове

Коментар

Аз имам една снимка правена в Италия до фиат от 1925 година модел, ще я сканирам и ще я кача Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Какави красиви коли са правили Фиат :P А имам един въпрос който ме гложди от дълго време. Тия Фиати дето приличат на лади, руснаците ли са ги крали от италианците или обратно; или инжинерите са мислиси еднакво :D
                      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                        Какави красиви коли са правили Фиат :P А имам един въпрос който ме гложди от дълго време. Тия Фиати дето приличат на лади, руснаците ли са ги крали от италианците или обратно; или инжинерите са мислиси еднакво :D
                        Никой от никого не е крал колега :D Просто по онова време компартията в Братска Италия е била много силна.Та руснаците закупуват лиценза и започват да бълват така известната нам Жигули.Покрай името използвано от руснаците има малка препирня до колкото си спомням защото на италянски значеше някаква простотия.Та както и да е от там и се ражда Лада по-късните модели мисля около 1980 + - две три години вече се водят под името Лада. По същата схема и ние сме произвеждали Рено булгар но това е др. тема

Коментар

nikqta написа:
                          Interceptor написа:
                          Никой от никого не е крал колега :D Просто по онова време компартията в Братска Италия е била много силна.Та руснаците закупуват лиценза и започват да бълват така известната нам Жигули.Покрай името използвано от руснаците има малка препирня до колкото си спомням защото на италянски значеше някаква простотия.Та както и да е от там и се ражда Лада по-късните модели мисля около 1980 + - две три години вече се водят под името Лада. По същата схема и ние сме произвеждали Рено булгар но това е др. тема
                          Жигула на запад си го превеждат като жиголо(мъжка курва) то си и ходи на колата това име. А тази класация трява да се допълва, няма ги Браво/а, Марея и Купе.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Тук има доста Фиати има и ново Уно, но е от Южна африка, има и много 500. http://carofthefuture.blogspot.com/2...1_archive.html
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                            X