@InterceptorНе знам какъв модел е, но като си представя преди да я изоставят каква "резачка" е била, направо ме побиват тръпки
тази кукла в движение си мрази гумите! аз не бих си оставил колата в това състояние!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Имаше едно предаване ( не се сещам по коя телвизия ) " Да забогатееш от таратайки " - та в него точно там едни ентусиасти купуваха такива коли и така ги ремонтираха, че ги правеха чистак бърсак нови и после ги продават на търг. Ако си намерите предаването го гледайте - много е интересно.
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Wheeler dealer? По дискавъри,ако за него става въпрос те не реставрират само класики ами и пежо 205 например и определено не стават богати от това,но предаването си заслужава.
имаше в наща улица едно мазерати в същия вид беше,не знам точно къв мотор беше говореше се нещо от сорта на 2.7-8 обаче от горе на главата пишеше туин турбо,страшна кола беше даже и такава занемарена,просто си лечеше че е класова бегачка.
Коментар